Menu

U15-U16 holdside

Et fællesskab – flere hold

OKS piger årgang 2006-2008

Vi træner sammen i årgangene 2006-2008. Det gør vi for at det er fedt at pigerne oplever, at der er mange piger der spiller fodbold, og fordi det giver et stærkt fællesskab på tværs af årgangene. Men til både træning og kamp foregår træningen oftest med spillere, der er på stort set samme alder, således at pigerne mødes med udfordringer på det niveau, de er på.

Vi ønsker at understøtte både at pigerne bliver bedre til fodbold, og at de udvikler sig alsidigt motorisk. Derfor indeholder alle i videst muligt omfang træninger en legende tilgang til fodbold samtidig med, at der er øvelser, der fokuserer på at udvikle mere specifikke tekniske og taktiske kompetencer. Endelig tilstræber vi også, at der hver gang er en eller flere øvelser der sikrer, at piger bliver udfordret på deres fysik.

Grundtanken i vores tilgang til fodbold er, at det skal være sjovt at spille fodbold til både træning og kamp. Vi tilbyder alle spillere at komme ud og spille kamp, men det er op til spillerne selv, hvornår de har lyst til det. Når vi er til kamp, er fokus mere på at udvikle eget spil og gøre hinanden gode, end det er på at tælle mål.

Vi tror på, at fodbold kan noget særligt, fordi det er en holdsport. På banen arbejder vi for, at pigerne støtter og motiverer hinanden til at blive endnu bedre. Men vi arbejder også for at faciliterefælleskaber uden for banen. Derfor inviterer vi flere gange årligt til en hyggestund, hvor forældre i samarbejde med trænere arrangerer en hyggelig aften, hvor pigerne kan lære hinanden bedre at kende. Det giver fællesskab.

OKS er lokalområdets klub. Det er en arena, hvor pigerne kan mødes på tværs af traditionelle skolemæssige og geografiske skel. Der er store kvaliteter knyttet til at mødes på tværs af sådanne traditionelle skel. Derfor arbejder vi for, at pigerne skal møde hinanden og opleve, hvordan det er at have veninder og få nye veninder.

Velkommen til pigefodbolden i OKS.

Trænere

Træner
ingen pic
Anita Mosegaard Pedersen
Holdleder
ingen pic
Dennis Kingo Berg
Træner
ingen pic
Louise Nielsen

Spillerliste

ingen img
Asta Østergaard Rathe
ingen img
Azra Gökkiz Yenilmez
ingen img
Caroline Veronica Lindberg Fyrsterling
ingen img
Cecilie Jensen
ingen img
Emma Bo Rasmussen
ingen img
Freja Østergaard Nim
ingen img
Hadil Bali
ingen img
Helene Kamholm Jensen
ingen img
Iben Helene Halkjær
ingen img
Ida-Cecilie Høirup Nielsen
ingen img
Ida-Marie Berg
ingen img
Josefine Baes Vindeløv
ingen img
Kamille Røn
ingen img
Karla Marie Plagborg
ingen img
Maja Knudsen
ingen img
Malou Holbech Tømmerup
ingen img
Marie Falk
ingen img
Mila Lyø
ingen img
Narmin Jamil Rasho El-Khalo
ingen img
Neca Nagarajah
ingen img
Trang Nguyen