Damerne vinder første kamp i Albaniserien.

image
Steffen Juhl
14. april 2023 kl. 09:32
Onsdag aften spillede Kvindesenior første kamp i Kvinde Albaniserien.

Onsdag aften indledte kvinderne i Albaniserien sæsonen med en hårdt tilkæmpet 1-0 sejr over DSIO hjemme på kunsten. Målet blev sparket ind efter godt 75 minutter, hvor Nicoline Guldsing fik sneget sig fri mellem forsvaret, modtog en aflevering og køligt udplacerede målmanden til stor forløsning for hele holdet.

Inden da havde kampen langt hen af vejen været en ligeså jævnbyrdig affære, som vi på forhånd også lidt havde forventet. Det var tydeligt at se at vejret spillede en rolle og så kunne man også fornemme at det var en premiere kamp, da der var lidt ekstra spændinger og nerver på spil. Og netop derfor blev det måske også mere fight end det fine tekniske fodboldspil, selvom begge hold i perioder viste fine fodboldmæssige momenter og forsøgte at kombinere sig igennem. Men hvis vi måler det op på spil og chancer, ikke at der var de helt store til nogle af holdene, men hvor de største tilfaldt os, da vi også misbrugte et straffespark, så syntes vi nu alligevel at sejren og de 3 point var ganske fortjent.

Nu er vi i gang og med en sejr og 3 gode point, tager vi en masse selvtillid og tro på at vi efter oprykningen i efteråret godt kan spille med i Albaniserien og også nok skal få vores sejre i løbet af sæsonen. Vi har bevist over for os selv, at når vi står sammen som et hold, løber og kæmper for hinanden gennem alle 90 minutter, så kan vi også vinde fodboldkampe på de dage hvor spillet måske ikke lige sidder der 100 procent og det er en kæmpe styrke som hold.

Næste opgave er på søndag d. 16/4 kl. 13.00, hvor vi gæster Kildemosens BK. Her venter der os, hvad vi må formode endnu en svær opgave, da Kildemosens i første runde vandt 6-1 over ØB og viste at de efter alt at dømme bliver et af de hold der godt kunne blande sig i toppen når sæsonen slutter engang i juni. Vi går dog ind til kampen med optimisme og tror på at vi kan drille dem og så må vi se hvad resultattavlen siger, når dommeren fløjter kampen af søndag eftermiddag.

Tak til alle der trodsede regnen og kom og støttede holdet. Vi håber at se jer og endnu flere igen på søndag.