Menu

OKS gør status og ønsker Glædelig Jul og Godt Nytår

image
CR
21. december 2018 kl. 12:21

 

Vi vil fra vores bestyrelsens side gerne takke for 2018, et år der på rigtig mange måder har været et godt år for klubben.

 

Klubbens bedste seniorhold ligger på 1. pladsen i Fynsserien og vil i foråret forfølge sæsonmålet om oprykning benhårdt – Vores hold 2 i serie 1 ligger ligeledes i toppen af rækken og de øvrige seniorhold fungerer fremragende.

Til at lede 1. holdet har vi netop tilknyttet nyt, spændende trænerteam, læs mere via på dette link:

http://www.oks.dk/herrer/albaniserien/albaniserien-nyt/rene-lindharth-er-ny-cheftraener-i-oks/

Klubbens ungdomsafdeling præges i høj grad af, at vi efter sommerferien søsatte projekt ”Det fede fodboldmiljø for alle” som handler om at alle skal have samme gode muligheder for at udvikle sig uanset niveau – En spændende opgave, hvor eksterne konsulenter sammen med vores mange kompetente trænere knokler løs – Det bliver rigtig godt – Læs mere her:

http://www.oks.dk/det-fede-fodboldmiljoe/

Foruden det sportslige, har vi stor fokus på at skabe de bedste rammer for medlemmer og gæster på anlægget og har i år bl.a. taget nyt omklædningsrum i brug og opstillet store LED-skærme som måltavler både på stadion og på kunstgræsbanen – i det nye år har vi flere planer, så glæd jer og nyd det, når I kommer på OKSon Park.

Med de ord, rigtig Glædelig Jul og Godt Nytår

Klavs Larsen
Formand