Menu

Kunstgræs og boksetræning for træningsgruppe 2

image Josef S Hansen (i baggrunden) er Serie 2 træner
Henrik Kleiner
25. februar 2020 kl. 09:59
Serie 2 & Serie 4 er i gang med opstarten

Der er fuld gang i forberedelserne for næsten alle hold i OKS.

Således er træningsgruppe 2 også startet. Gruppen består af vores Serie 2 & Serie 4 hold under ledelse af Josef Sedighi Hansen og Bjarne Lindberg Jørgensen.

Her i opstarten trænes der på kunstgræsbanen om onsdagen i tidsrummet fra 19.15 – 20.45. Senere på foråret, når græsbanerne tages i brug, flyttes træningen til tirsdag og torsdag, så der trænes samtidigt med træningsgruppe 1.

Som et nyt tiltag er der i år også fremragende fysisk træning indlagt. Vi har nemlig lavet aftale med Næsby Bokseklub om at træne 4 lørdage hos dem. Første gang er lørdag d. 29. februar.

Hvis du er ny i Odense og eksempelvis lige er startet studie eller du i forvejen bor i Odense og bare har lyst til at være del af Odense midtbys bedste og største seniorafdeling, med et super godt miljø på tværs af alle seniorhold, skal du være velkommen til at kontakte en af de 2 trænere for at høre mere om livet på Serie 2 og Serie 4 holdet.

Josef Sedighi Hansen: 2810 7151
Bjarne Lindberg Jørgensen: 2715 3996

OKS` senior afdeling består nu af hele 7 hold. De er:

Træningsgruppe 1:

Danmarksserie og Serie 1

Træningsgruppe 2:

Serie 2 og Serie 4

Her ud over har vi 3 ung-senior hold (1 ekstra i forhold til efteråret 2019) der alle spiller i Serie 4.

Seniorafdelingen har i dagligdagen også rigtig godt samarbejde med vores U19 afdeling, hvor der ligeledes meldes om mange til træning.