Sejr i årets sidste kamp

image Tong scorede endnu engang for OKSerne. Arkivfoto af Bo H Sørensen
27. november 2022 kl. 17:10
Velspillet opgør, da OKS vandt 4 - 2 over Hedensted

Det var to dygtige hold, der mødte hinanden til årets sidste DS-kamp, hvor opgøret, ud over de tre point, ville afgøre hvem af holdene der ville tage 4. pladsen i den konkurrencedygtige række. Det blev OKS der trak det længste strå med en 4 – 2 sejr.

Tilskuere: 125

Der var blot spillet tre minutter, da Rinor Cocaj scorede et flot hovedstødsmål efter en indøvet hjørnesparksdetalje, hvor den unge angriber headede i det lange hjørne uden chance for Hedensteds målmand, der i øvrigt inden dagens kamp, var den målmand der var blevet passeret færrest gange. 1 – 0 på led-tavlen.

De næste 12-15 minutter sværmede OKS om gæsternes mål for at øge føringen og selvom der blev skabt fine muligheder, slog vi ikke kapital af overtaget.

I stedet var det Hedensted der begyndte at arbejde og spille sig tilbage i kampen. De grønblusede spillede godt kombinationsspil og skabte et par endog meget store chancer uden dog at kunne få bolden i mål.

Med små 10 minutter tilbage af halvlegen kom OKS meget bedre med og igen var der muligheder for mål, men de to hold gik til pause med en 1 – 0 føring til hjemmeholdet.

OKS tog taktstokken fra begyndelsen af 2. halvleg, hvor vi holdt gæsterne væk fra vores mål. Samtidig skulle der kun gå 7 minutter inden 2 – 0 føringen var en realitet. Christian Wulff blev nedlagt af målmanden efter en solotur og som vanligt var Tong sikker fra 11 meterpletten. 2 – 0 og der var spillet 52 minutter.

Kampen fortsatte med levende og godt spil fra begge mandskaber og i det 75. minut reducerede Hedensted efter et hjørnespark. Målscorer var Erik Ingemann. 2 – 1.

Der skulle kun gå 1 minut inden OKS genskabte 2 måls føringen. Lasse Grønholt gled fri i højre angrebsside og kantspilleren skar ind i feltet, hvor han lagde en cutback aflevering til Ronni Nordnæs og den tidligere Hedensted spiller svigtede ikke det fine oplæg og bragte OKS på 3 – 1.

Gæsterne lod sig dog ikke slå ud og efter 81. minutter blev der reduceret til 2 – 3 efter endnu et hjørnespark. Hedensteds topscorer Mirsad Sulcij blev noteret for målet, men det lignede unægteligt, at det var en OKS forsvarer der snittede bolden med hovedet ind i eget net. 2 – 3.

Gæsterne skubbede nu voldsomt på for udligningen, men de havde svært ved at skabe den afgørende chance. Faktisk var OKS tættest på scoringer, når vi fik omstillinger, idet udeholdet angreb med mange folk.

Det var da også netop på en omstilling at OKS lukkede og slukkede til 4 – 2 dybt inde i dommerens overtid, da unge Rinor Cocaj scorede sit andet mål i kampen.

Dermed gik kampen til ende og OKS vandt 4 – 2. Sejren betyder at vi slutter på rækkens 4. plads med 28 point, som vi tager med over til forårets slutspil, hvor vi spiller om at forblive i DS.

Vi takker for støtten i året der gik og ønsker på gensyn til foråret igen til vores mange tilskuere med håbet om en glædelig jul og et godt nytår.

Danmarksserie nyt 2024 27. marts kl. 16:03
Lokalopgør mod B1909 er på menuen for DS-holdet Skærtorsdag kl. 14.00 på Gillestedvej