3 – 3 i efterårets bedste OKS præstation

image Tong sparker bolden ind til 3 - 2 efter oplæg af Hadi Al Marie. Foto af Bo H Sørensen
12. september 2022 kl. 17:10
Desværre måtte vi nøjes med det ene point

Det blev en rigtig god og målrig DS-kamp, da OKS fredag aften var på besøg hos topholdet fra TPI. OKS spillede sæsonens bedste kamp, men måtte nøjes med 3 – 3 idet vi brændte mange chancer, mens værterne viste skarphed.

Tilskuere: 250

OKS sad på spillet fra første fløjt og vores hurtige og aggressive offensive spillere rev og flåede i værternes forsvarsbastioner. Specielt Tong og Lasse Grønholt viste højt niveau.

Højt niveau var også hvad Rinor Cocaj viste efter fem minutters spil, da han sled sig fri i venstre side og fra en position et par meter uden for feltet bragede bolden op i målhjørnet uden chance for keeperen. 0 – 1 på lystavlen.

OKS fortsatte dominansen i store dele af halvlegen, hvor der blev disket op med masser af energi og gode kombinationer. Der blev skabt en del chancer for yderligere et mål, men desværre manglede vi det sidste held og skarphed.

Og ud af det blå slog TPI til, da de efter et hjørnespark fik udlignet ved Rasmus Schmidt. Der var spillet 34 minutter. Der skulle kun gå 6 minutter inden den næste klud blev smidt i ansigtet på OKS. Mads Raben var målscorer efter et indlæg fra højre. Uret blinkede på 42 minutter.

OKS lod sig dog ikke slå ud af den pludselige modgang og minuttet efter fik Tong tilkæmpet sig et korrekt dømt straffespark. Tong eksekverede sikkert fra 11-meterpletten.

Pause og 2 – 2.

OKS fortsatte med det gode spil i 2. halvleg og værterne hang kun i med det yderste af fingrene i forsøget på at undgå en scoring imod efter en af de efterhånden mange OKS chancer.

I det 80. minut kom så forløsningen. Unge Hadi Al-Marie på blot 16 år, der netop var blevet indskiftet, gik med fart og flair fri i venstre side og hans aflevering fandt frem til Tong, der bankede bolden op i net taget. 2 – 3.

I de følgende minutter burde OKS have lukket og slukket med endnu en scoring, men i stedet måtte vi indkassere endnu en scoring i mod og igen var det på en dødbold. Mads Paaske steg til vejrs og headede en frisparksbold i kassen. 3 – 3 og der var spillet 87 minutter.

Kampen gik til ende uden yderligere scoringer. Vi spillede fremragende og burde have vundet, med TPI havde topholdets held og dygtighed til at være skarpe på deres chancer og det i sig selv er en kvalitet.

Næste kamp for OKS er på lørdag, hvor vi hjemme på OKSon Park møder oprykningsfavoritterne fra Ringkøbing. Mere herom Senere.

Danmarksserie nyt 2024 14. april kl. 18:13
OKS måtte nøjes med 1 – 1 i Kjellerup Men det gode er at, vi stadig er uden nederlag i 2024