Menu

Pointdeling vs. Kolding

image Der blev gået til stålet i kampen. Her er det Lasse Grønholt der må en tur i græsset efter en tackling. Foto af Bo Holst Sørensen
Henrik Kleiner
14. oktober 2019 kl. 08:37
Kun målene manglede i en underholdende kamp

Kolding startede bedst, men som kampen skred frem var det OKS der tog taktstokken. Vi skabte store chancer for mål og fik endda også et straffespark, men bolden sprang i spil igen efter et brag på overliggeren.

Kampfakta:

OKS vs. Kolding Boldklub 0 – 0 ( 0 - 0 )

Tilskuere: 100

Som nævnt i indledningen var det de blåblusede jyder der kom bedst ud til kampen og i løbet af kampens første 15 minutter skabte de et par rigtig gode chancer for at tage føringen, der ville have været fortjent på dette tidspunkt.

Efter et kvarters tid var det dog OKS der overtog majoriteten af spillet og i det 21. minut var det uhyre tæt på en hjemmeføring. Frederik Klingenberg gik fri på baglinjen og hans pasning på tværs af det lille felt nåede frem til Jakob Mønster der fik en gylden mulighed for scoring, men bolden sjuttede under foden på den våde bane og Kolding fik afværget. Der var heldet med gæsterne.

Halvlegen fortsatte med målsøgende spil fra begge parter og der blev skabt flere gode muligheder for mål, men to gode målmænd sørgede for at vi gik til pause med 0 – 0 på LED tavlen. 2 – 2 havde været mere passende.

Pause.

Som tilfældet var i 1. halvleg var det gæsterne der begyndte bedst i 2. halvleg. Målchancerne kom dog ikke så hyppigt som i første halvleg og efter 10 – 15 minutter åd OKS sig tilbage i kampen og pressede de efterhånden godt møre gæster, der havde arbejdet hårdt, men som nu så en anelse trætte ud.

Det var nu OKSerne der jagede det enlige mål som kunne betyde en sejr og tre point, mens Kolding forsvarede sig med næb og kløer for at kæmpe det ene point i hus.

Den helt store mulighed for scoring kom da Jakob Mønster gled igennem i venstre side af feltet og blev fældet ulovligt. Straffespark som den dygtige angriber selv tog ansvaret for at sparke. Desværre prellede skuddet af på overlæggeren og sprang i spil igen. Stadig 0 – 0.

Billedet var det samme i den resterende del af kampen. OKS jagede sejren, men vi lykkedes ikke og kampen gik til ende med resultatet 0 – 0 og dermed 1 point til begge mandskaber.

Begge hold skal roses for at gå efter sejren, men set over hele kampen havde OKS de største og fleste chancer for mål og det var en flok slukørede spillere der gik til omklædning.

Som afrunding på kampen kan det konstateres at vi kom på pointtavlen igen efter en række nederlag. Vi spillede en OK kamp og skabte mange muligheder for mål. Ligeledes var indstillingen og den fysiske indsats super hele vejen rundt. Det giver grobund for optimisme til de kommende kampe.

Næste kamp for OKS er på lørdag, hvor vores bysbørn fra det vestlige Odense, TPI, kommer på besøg i OKSon Park. Mere herom senere.