Ny sejr til AS holdet

image Søren Ilsøe har fat i bolden og Jannik Pedersen er parat til at bistå. I baggrunden holder Christian Wogensen et skarpt øje med situationen. Foto af Bo Holst Sørensen.
17. maj 2019 kl. 21:18
4 - 0 over Næsby

På en regnfuld forårsdag på Næsby Stadion blev det til en underholdende Albaniseriekamp, da OKS gæstede Stærehusvej. Det hele endte med en stensikker sejr til de rød – hvid stribede på hele 4 – 0.

Tilskuere: 75

OKS var mest på bolden fra kampens begyndelse, men det skal absolut med i ligningen, at det blåblusede Næsby hold forsøgte at spille deres eget spil og chance.

Det var en chancefattig indledning på kampen, men efterhånden som minutterne gik, blev OKS` overtag mere og mere udtalt og der begyndte at dukke sprækker op i Næsby defensiven, når især Jeppe Algaard og Lasse Grønholt viste fart og besnærende driblinger. Kampens hidtil største chance kom efter ca. 20, da Benjamin Watson opsnappede en tilbagelægning og lavede en såkaldt cutback aflevering til Christian Wogensen, der var uhyre tæt på at bringe OKS foran, men måtte se sit forsøg gå snert forbi.

I det 27. minut kom så føringsmålet. Næsbys målmand reddede et nærgående forsøg tæt under mål og bolden sprang derefter højt op i udkanten af det lille felt. Jeppe Algaard steg uimodståeligt til vejrs og headede føringen i mål til stor jubel for medspillerne og dagens mange OKS tilskuere på lægterne. 0 – 1!

Resten af halvlegen intensiveres presset ned mod værternes mål og der var en del gode muligheder og chancer for mål, men Næsby red stormen af og der blev ikke scoret mere i 1. halvleg.

Pause.

Billede var det samme fra 2. halvlegs start. OKS som det dominerende hold med megen boldbesiddelse og godt kombinations spil.

Efter 10 minutters spil fik vi dog et gult kort til Søren Ilsøe og Næsby kom bedre med i kampen i nogle minutter uden dog at skabe den afgørende mulighed for udligning. I stedet fik hjemmeholdet også et gult kort og da de minutter senere fik endnu en advarsel, var det nu OKS der var i overtal og dermed tilbage i kontrol over kampen.

Og i det 67. minut kom så den tidlige afgørelse på kampen, da Frederik Klingenberg kom alene igennem med Næsbys målmand. Den unge offensivspiller svigtede ikke og scorede sikker. 2 – 0.

Det var samme Frederik Klingenberg der gjorde det til 3 – 0, da han flot sparkede bolden i kassen fra distancen. Der var spillet 80 minutter.

I kampens 89. minut blev der så scoret til slutresultatet 0 – 4, da Søren Ilsøe afsluttede et mønsterangreb fra OKSernes side. En scoring der fik det store smil frem hos træner Rene Lindharth

-” Jeg bliver simpelthen kisteglad over 4 – 0 målet. Det er ting vi har trænet hele ugen, der pludselig udmønter sig på banen i dag. Det er fremragende”  fortalte træneren efter kampen og tilføjede

-” Jeg er glad for sejren over Næsby. Jeg synes den er fuldt fortjent, da vi stort set holder dem fra åbne chancer, men det er befriende at de spiller deres chance og deres eget spil. Det letter jeg på hatten af”

Således gik det til, at OKS vandt med 4 – 0 og dermed stadig er på 1. pladsen. Næste kamp er på lørdag, hvor vi spiller lokalopgør mod OB. Mere herom senere.