3 - 3 vs. Allesø

image Lasse Grønholt i en duel i kampen. Foto af Bo Holst Sørensen
28. april 2019 kl. 22:02
Sikker føring sat over styr

OKS dominerede i alle spillets facetter, førte 3 – 0 ved halvleg, men måtte alligevel nøjes med 1 point, da gæsterne blev budt ind i kampen i 2. halvleg af et passivt OKS hold.

Tilskuere: 150

Allerede i kampens 2. minut blev Jakob Mønster skadet og måtte lade sig udskifte med Anis Cengic. Midtbanespilleren var knapt kommet på banen førend han kom i centrum. Lasse Grønholt blev ulovligt nedlagt i feltet og på det efterfølgende straffespark var Cengic sikkerheden selv og scorede til 1 – 0.

OKS sad på alt spillet og gæsterne fra Allesø halsede efter. Vi skulle da også kun frem til det 22. minut inden føringen blev udbygget. Det skete efter et hjørnespark, hvor anfører Nicolaj Just headede bolden ind. 2 – 0.

Der var chancer til mange flere mål i løbet af halvlegen, men vi skulle frem til det det 43. minut, hvor Frederik Klingenberg blev nedlagt i feltet og der igen blev dømt straffespark. Anis Cengic udnyttede sikkert til 3 – 0.

Pause.

Rent optisk kom OKS som det dominerende hold i starten af 2. halvleg. Det var dog Allesø, der scorede efter et hjørnespark, der blev headet i mål. 1 – 3!

OKSerne virkede ikke nær så skarpe nu og kom flere gange til at reagere på kampens situationer i stedet for at agere og tage styringen i spil og nærkampe som tilfældet havde været i 1. halvleg. Vi spillede billedligt talt med håndbremsen trukket.

Det udnyttede Allesø til en ny scoring i det 67. minut ved Mads Christian Nielsen. 3 – 2.

Herefter gik kampen ind i et dødvande, der varede til det 87. minut, hvor Allesø blev tildelt et frispark uden for OKS` felt. Anders Pedersen sagde tak for den gratis chance og sparkede udligningen i mål. Stor jubel hos gæsterne, der vel knap troede deres egne øjne i forhold til udviklingen af kampen i 2. halvleg.

Kampen gik til ende uden yderligere scoringer og dermed endte det med 1 point til begge mandskaber.

Næste kamp for OKS er på onsdag, hvor vi møder formstærke Morud. Mere herom senere.