Menu

2 - 0 sejr over Dalum

image Christian Nygaard og resten af OKS defensiven har endnu ikke indkasseret mål imod sig i foråret. Foto af Bo Holst Sørensen.
Henrik Kleiner
19. april 2019 kl. 22:41
OKS vandt kamp på højt niveau

Det blev en Albaniserie kamp på et markant højt niveau, hvor 1. halvleg var helt lige, men hvor OKS steppede stort op i anden halvdel af kampen og til sidst nedkæmpede værterne efter en fremragende indsats.

Kampfakta:

Dalum – OKS 0 – 2 (0 – 0)

0 – 1 Jakob Mønster (87.)
0 – 2 Benjamin Watson (93.)

Tilskuere: 150

Det rødklædte hold fra Dalum stillede op i en stærk formation, der talte mange spillere fra deres divisionstrup og viste fra kampens begyndelse at de ikke havde tænkt sig at ligge sig frivilligt ned. Således begyndte Julius Fechtenburg og co stærkt og havde et optisk overtag i kampens første 20 minutter, hvor de med en anelse større skarphed i afslutningsspillet, kunne have fremskabt en føring. OKS forsvaret holdt dog de rødklædte fra de helt store chancer og efterhånden kom de på dagen lime farvede OKS spillere mere og mere med i kampen.

Halvlegens største chance tilfaldt OKSernes Jakob Mønster, der efter en halv times spil fik muligheden for at score, men måtte se sit hovedstød gå tæt over mål. Et opspil og et forsøg der havde fortjent bedre. Chancen var også begyndelsen på et marginalt overtag til OKS. Et overtag der varede halvlegen ud, men som ikke resulterede i flere oplagte muligheder inden pausen.

Fra 2. halvlegs start skiftede OKS op i et højere gear og tiltvang sig et markant overtag, der kom i stand via en hård fysisk indsats, der resulterede i et markant spillemæssigt overtag, hvor hjemmeholdet blev holdt fuldstændig fra noget der kunne ligne en målchance, mens vi selv sværmede om værternes mål og tilspillede os flere oplagte muligheder for at score, men manglede den sidste skarphed for at åbne målscoringen.

Som halvlegen skred frem intensiveredes overtaget og chancerne blev større og større. Indskiftede Anis Cengic, Søren Ilsøe og Jeppe Grønborg var med til at sætte yderligere kog under kedlerne og publikum fornemmede, at Dalums forsvars bastioner stod for fald.

Kampens første scoring kom efter 87 minutters spil. Søren Ilsøe sendte et indlæg ind fra venstre side og spidsangriber Jakob Mønster viste mandsmod, da han tog den fysiske duel med forsvaret og fik bolden i mål fra en position midt for målet. Fremragende af Mønster og scoringen blev kraftigt applauderet af de mange OKS tilhængere på Dalum Stadion.

Dalum forsøgte i slut minutterne at lægge et pres på OKS, men forsvaret med anfører Nicolaj Just som foregangsmand, kom aldrig i problemer mod et hjemmehold, der lod til at have mistet ævred med scoringen.

I kampens sidste minut kunne OKS så lukke og slukke med 2 – 0 målet. Lasse Grønholt gik fri i højre side af feltet og hans tværpasning kunne Dalum målmanden kun halvklare og returbolden røg ud til Benjamin Watson der sparkede bolden i mål. 2 – 0 og kampen var slut.

Således gik det til at OKS vandt for fjerde kamp i streg her i foråret. Vi har scoret 20 gange i de 4 opgør, men ikke mindst har målmand Jon Sørensen og hans mandskab endnu ikke indkasseret et eneste mål imod. Det er ganske enkelt fremragende!

Næste kamp er søndag den 28. april, hvor vi hjemme på OKSon Park møder Allesø. Mere herom senere!

Herunder kan du se billeder af kampens scoringer. De 2 første billeder viser Jakob Mønsters førings træffer, mens de sidste 3 billeder er af Benjamin Watsons 2- 0 scoring. Fotograf er som vanligt Bo Holst Sørensen