image Anders Kolind scorer til 1 - 0. Foto af Bo Holst Sørensen
Henrik Kleiner
02. september 2018 kl. 10:29
OKS er stadig ubesejret

Da OKS og Dalum tidligt lørdag eftermiddag stødte sammen på OKSon Park, blev de næsten 250 tilskuere vidne til et intenst og velspillet opgør på trods af en svær bane. Det hele endte med 1 – 1 på LED-tavlen, hvor OKS var tættest på sejren efter et massivt pres i kampens sidste 10 – 12 minutter.

Kampfakta:

OKS – Dalum 1 – 1 (1 – 0)

1 – 0 Anders Kolind (36.)
1 – 1 Abdallah A. Al-Badri (78.)

Tilskuere: 250

Dalum startede kampen bedst. Gæsterne stressede OKSerne med energisk presspil og erobrede af den vej momentum i kampen. Gæsterne havde bolden meget og skabte et par halve chancer i kampens første kvarter uden dog for alvor at blive farlige.

Dalums gode indledning kulminerede i det 20. minut, hvor en misforståelse i OKS forsvaret betød en friløber fra banens midte til Dalums Marco Bertelsen. OKS målmand Adam Pedersen viste dog sin meget høje klasse, da han reddede forsøget fra en af Dalums og i øvrigt kampens bedste spillere.

Episoden var med til at tænde hjemmeholdet, der nu arbejdede sig mere og bedre ind i kampen. Vi begyndte at spille os uden om gæsternes pres og kom løbende tættere på den chance, der ville betyde hjemmeføring.

Målet kom efter 36 minutter, hvor Lasse Grønholt gik fri i højre angrebsside. Hans hårde indlæg fandt frem til Anders Kolind. Der kastede sig frem og scorede bag Dalums dygtige amerikanske målmand, Ryan W Buckingham. Se i øvrigt hele sekvensen i Bo Holst Sørensen billedserie nederst i nærværende referat!

I den resterende tid af halvlegen var det OKS med i kontrol og med en anelse held i sprøjten havde føringen blevet udbygget, men Dalum holdt stand og spillerne gik til pause.

OKS kom bedst ud til 2. halvleg. De rød / hvidstribede var først på bolden, men fandt aldrig helt roen og kontrollen over kampen idet Dalum via hårdt defensivt arbejde stressede hjemmeholdet til opspilsfejl. OKS fik dog alligevel et par store chancer for at komme foran, men Dalum og deres målmand holdt stand.

Et gult kort til OKS` Thomas Johansen betød et skifte i momentum. Dalum kom bedre med og havde nu deres bedste periode i 2. halvleg. Gæsterne fik ikke scoret i de 10 minutters overtal, men beholdt det marginale overtag i minutterne efter overtaget. Udligning ved Abdallah A. El-Badri kom efter et gennembrud i højre side, hvor angriberen blot skulle sætte en inderside på det flade indlæg. 1 – 1 og der var spillet 78 minutter.

Udligningen vækkede OKS igen og de resterende 12 – 15 minutter blev et langt pres ned mod Dalums mål, hvor der blev skabt store muligheder, men hvor Buckingham i målet hev et par mirakelredninger op ad posen.

Kampen gik til ende og det hele endte 1 – 1 efter et brag af en kamp som begge mandskaber havde stor ære af. OKS spillerne ærgrede sig over at det ikke lykkedes at score i slut minutterne, men overordnet set var resultatet fair.