Fortjent sejr over Bogense

image Jannik Pedersen har scoret til 1 - 0 og bliver lykønsket af holdkammeraterne. Foto af Bo Holst Sørensen
23. september 2018 kl. 11:44
250 tilskuere var på OKSon Park

OKS spillede sig til en fortjent sejr i lørdagens topopgør mod Bogense, hvor vi især i 1. halvleg dominerede og også fik scoret de 2 afgørende mål ved Jannik Pedersen og Morten Andersen.

Kamppdata:

OKS – Bogense 2 – 0 (2 - 0)

1 – 0 Jannik Pedersen (25.)
2 – 0 Morten Andersen (27.)

Tilskuere: 250

Kampen blev fløjtet i gang med 15 minutters forsinkelse, da kampens dommer var ankommet lettere forsinket til anlægget. Lad det være sagt med det samme, at dommer Bjarne Thygesen ikke lod sig anfægte af forsinkelsen og dømte en sikker kamp, hvor han helt i en topkamps atmosfære lod de 2 mandskaber gå til stålet, men aldrig over stregen.

OKS greb taktstokken fra kampens start. Der var fine boldpassager, men også presspillet sad lige i skabet og Bogense fandt aldrig deres ben at stå på og forfaldt til konstante lange bolde op til deres angribere og kantspillere. En taktik som OKS forsvaret havde helt styr på og dominerede deres direkte modspillere fysisk og taktisk.

Der opstod løbende chancer, når Benjamin Watson og Lasse Grønholt i hver sin side rev Bogense defensiven i laser med deres hurtige og pågående løb og efterfølgende indlæg.

Vi skulle dog hen til det 25. minut inden føringsmålet kom. Unge Jannik Pedersen tog chancen et godt stykke uden for feltet og hans hårde spark strøg i mål ude ved stolpen uden chance for gæsternes keeper. 1 – 0 og de fleste af de cirka 250 tilskuere kvitterede med klapsalver.

Blot 2 minutter efter kom 2 – 0 scoringen, da Anders Kolind stak bolden indenom til Benjamin Watson der gik fri i venstre side. Hans hårde og flade indlæg fandt frem til Morten Andersen der tog et dybt løb i feltet og scorede sikkert. Fremragende!

I de næste 10 minutters tid balancerede udeholdet på randen at en knock out, men på trods af mange store chancer til OKS blev der ikke scoret mere og holdene gik til pause med 2 – 0 på LED-tavlen.

Det kan hurtigt slås fast at det spillemæssige niveau i 2. halvleg faldt. Det blev lidt mere rodet og hektisk end tilfældet var i første halvleg. OKS var stadig i kontrol og det var også de rød / hvide der producerede de chancer der var. Bogense forsøgte til stadighed med lange bolde, men OKS defensiven var stadig overlegne og dagens skribent talte ikke et eneste farligt forsøg fra de ellers meget scorende Bogense spillere.

Kampen gik sin gang og gik til ende uden yderligere scoringer og OKS spillerne kunne forlade banen med de 3 point til taktfast bifald fra de mange tilskuere.

Således gik det til at OKS vandt topkampen og nu ligger på førstepladsen i Albaniserien. Det er vi ikke kede af 😊