5 - 2 sejr over Næsby

image Anders Kolind stiger til vejrs og scorer èt af sine 3 mål. Foto af Bo Holst Sørensen
08. oktober 2018 kl. 09:06
Se video med mål og højdepunkter

Søndag formiddag bragede OKS og Næsby sammen i et målrigt lokalopgør på OKSon Park. Næsby var rigtig godt med i den første halve time, men det hele endte med en fortjent 5 – 2 sejr til de rød/hvidstribede OKSer.

Tilskuere: 125

Kampens første halve time blev en helt lige affære. OKS var ikke helt oppe på dubberne og genpresset fungerede ikke optimalt. Det gav de dygtige Næsby spillere ekstra tid og plads, som de udnyttede til at strikke flere gode angreb sammen.

-” Vi er ikke gode de første 30 minutter, men alligevel har vi 3 store chancer. Næsby laver også chancer ,og de udnyttede en af disse til at komme foran i det 17. minut ” fortalte træner Rene Hansen efter kampen, hvor han kunne se gæsternes Mikkel Mortensen score kampens første mål.

Omkring den halve time overtog OKS mere og mere af spillet, og Rune Dalsgaard fik udlignet i det 32. minut efter en energisk indsats.

Dermed gik holdene til pause med 1 – 1 på LED-tavlen.

OKS sad totalt på begivenhederne i 2. halvleg, og da Lasse Grønholt bragte OKS foran i det 56. minut fornemmede dagens tilskuere, at løbet var kørt for gæsterne fra Odense N.

Blot 2 minutter senere indledte Anders Kolind sit målshow, hvor angriberen på blot 15 minutter leverede et vaskeægte hattrick, og dermed bragte OKS foran med 5 – 1. Meget flot af rækkens absolutte topscorer.

I kampens sidste minut fik Næsby reduret til 2 – 5 ved Nicklas Stokholm, der blev kampens resultat.

-” Vi er gode i den sidste time. I min optik er vi meget dygtige i den periode, og jeg er stolt af at drengene fik vendt den usikre start til en overbevisende indsats ” konkluderede Rene Hansen efter kampen.

Således gik det til at OKS stadig er ubesejret efter 9 spillerunder og er placeret på rækkens 1. plads.

Næste kamp for OKS er allerede på torsdag, hvor vi skal på besøg i Ådalen hos vores naboer fra OB. Mere herom senere.

Herunder kan du se alle kampens mål og højdepunkter. Videoen er lavet af Thomas Stage.