2 - 0 sejr over Krarup/Espe

image Målscorer Morten Andersen (tv) og Christian Nygaard efter kampen mod Krarup/Espe.
30. september 2018 kl. 09:34
AS holdet tog 3 point med hjem til østerbæksvej

Som ventet blev det en svær opgave for OKS, da Albaniserieholdet lørdag eftermiddag var på besøg ved Espe hallen for at møde Krarup/Espe. Det endte dog med en fortjent 2 – 0 sejr til de på dagen orange klædte fra Odense.

Krarup/Espe vs. OKS 0 – 2 (0 – 0)

0 – 1 Anders Kolind (48)
0 – 2 Morten Andersen (90.)

Tilskuere: 125

Fra kampens begyndelse blev det til en herrefight med mange nærkampe, der optisk set havde OKS i førersædet. Spillet nåede aldrig højderne fra sidste weekends sejr over Bogense, men løbende blev der skabt gode muligheder for scoring. Tættest på i indledningen var Jannik Pedersen og evigt farlige Anders Kolind, der igen var en stor mundfuld for sin direkte modstander, der via knaldhård indsats og til tider ulovlig fysisk spil forsøgte at dæmme op for rækkens topscorer. Som vanlig klagede Kolind ikke over behandlingen, men man kunne efterhånden godt efterlyse at AS rækkens dommere ville beskytte angriberen lidt mere og ikke sætte en dobbelt standard for, hvad der skal til for at få et frispark.

Krarup/Espe stod lavt på banen og levede på hurtige omstillinger, hvor specielt Lasse Pedersen et par gange viste tænder. Hjemmeholdets største chance kom efter indlæg fra netop Lasse Pedersen, der fandt frem til en medspiller tæt foran mål, der fik afsluttet. Målmand Adam Pedersen leverede dog en fantom redning og stillingen var stadig 0 – 0.

Halvlegen gik til ende uden scoringer.

Der var blot spillet 3 minutter af 2. halvleg da OKS kom fortjent foran. Lasse Lerbæk Grønholt gik energisk igennem i højre side og afleverede til Jannik Pedersen, der efter et par smarte træk lagde bolden flot til rette for Anders Kolind, der scorede sikkert tæt under mål uden chance for Krarups målmand. 0 – 1!

I de næste 15-20 minutter var OKS i kontrol og burde have udbygget føringen via en af de mange gode chancer der blev skabt. Den sidste skarphed manglede dog i denne periode.

Med 20 minutter igen fik hjemmeholdet en advarsel efter et frispark og dermed var OKS i overtal i 10 minutter. Overtallet blev ikke udnyttet og faktisk var det som om, at Krarup fik mest energi ud af advarslen. Det var også i denne periode at Lasse Pedersen fik bolden i målet for hjemmeholdet, men dommeren godkendte ikke scoringen, da der blev begået et frispark mod målmand Adam Pedersen.

Kampen gik mod enden og i den ordinære spilletids sidste minut erobrede OKS` Thomas Johansen bolden og afleverede ud i venstre side til Benjamin Watson, der sparkede diagonalt frem mod Morten Andersen, der gled igennem og lobbede bolden over den fremstormende målmand og ind i kassen til 2 – 0. Et klassemål, der fremkaldte protester for offside af hjemmeholdets trænere og spillere. Dommertrioen så dog situationen korrekt, da Morten Andersen kom bagfra og var mange meter onside, da afleveringen faldt. 2 – 0!

Således endte det med en fortjent 2 – 0 til OKS, der dermed bevarer 1. pladsen i rækken. Spillet blev aldrig så poleret som det har været tidligere på sæsonen, men det er også en kæmpe styrke at kunne tage de 3 point, når spillet ikke kører optimalt.

Næste kamp er på søndag, hvor Næsby kommer på besøg i OKSon Park. Mere herom senere.