OKS vinder 3 - 1 over KRFK

image Jakob Mønster scorede til 3 - 0. Foto af Kurt Bebe.
22. oktober 2017 kl. 20:06
Se flotte billeder og video fra kampen

Det blev til en fortjent sejr til OKS på en dag, hvor de rød / hvidstribede skabte mange chancer. KRFK fik også skabt chancer og bidrog til en underholdende dyst.

Tilskuere: 100

OKS lagde forrygende fra land med kvikt og opfindsomt kombinationsspil. Der blev skabt mange chancer og gæsternes målmand kom hurtigt i flere flotte aktioner. Indenfor de første 5 minutter ramte vi også stolpen og det virkede blot som et spørgsmål om tid inden føringsmålet ville komme.

1 – 0 målet kom efter 6 minutters spil i en situation, hvor KRFK igen var trængt langt tilbage. Et forsøg på clearing kiksede og Anis Cengic kunne score til 1 – 0.

I minutterne efter scoringen virkede gæsterne på randen af knockout, men heldet var med de orangeklædte.

Omkring det spillede kvarter kom KRFK`s bedste periode i 1. halvleg og de kom frem til et par gode muligheder. Tættest på var de med et forsøg på overlæggeren.

Efter 30 minutter kom OKS på 2 – 0. Målscorer var Mats Andersen, der tog chancen fra distancen og scorede flot nede ved stolpen.

Holdene gik til pause med 2 – 0 på måltavlen. Et resultat som 4 – 1 havde efter spil og chancer været mere oplagt.

Gæsterne havde deres absolut bedste periode i starten af 2. halvleg, hvor de kom længere frem ad banen og skabte gode muligheder. Adam Pedersen i OKS målet var dog en sikker sidste skanse og tillod ikke scoringer på dette tidspunkt.

Som halvlegen skred frem skabte OKS igen og igen flere oplagte scoringsmuligheder og i det 67. minut kom den afgørende 3. scoring, da Jakob Mønster fik lagt bolden i det lange hjørne. 3 – 0.

I det 75. minut fik KRFK reduceret til 1 – 3 efter et indlæg ind i feltet.

Kampen løb til ende med det billede på kampen, at KRFK forsøgte at trykke frem på banen, men det var OKS der fik chancerne på hurtige opløb. Der blev dog ikke scoret mere og dermed endte kampen med 3 – 1 til OKS.

Dermed er OKS på 2.pladsen inden efterårsturneringens sidste kamp, der er på søndag i Nr. Aaby.

Ved at klikke på dette link kan de se Kurt Bebes flotte billedserie fra kampen

Nedenstående kan du se Thomas Stages video fra kampen med alle mål og masser af chancer