Efteråret sluttede med endnu en sejr

image Anfører Nicolai Just i en typisk nærkamp fra kampen. Lasse Plato er i baggrunden. Foto: Kurt Bebe
07. november 2016 kl. 11:16
1 - 0 hjemme over Marstal - Se video med højdepunkter

Efterårssæsonens sidste kamp blev en chancefattig affære, hvor OKS´s Mats Andersen med sit mål i det 52. minut sikrede hjemmeholdet de 3 vigtige point og samtidig sørgede for at OKS nu er ubesejret i 8 kampe i streg.

OKS – Marstal I.F 1 – 0 (0 – 0)

1 – 0 Mats Andersen (52)

Tilskuere: 150

OKS:

Alexander Mose-Johansen, Daniel "Danger" Hansen, Frederik Cappelen, Kasper Baden, Lasse Skibbild Plato Christensen, Mads Eskesen, Mathias Just Nortvig, Mats Andersen, Nicolaj Just Petersen, René Christensen, Rune Dalsgaard Jørgensen, Andreas Walhoff Bebe, Christian Mikkelsen, Kahin Hassan Ahmed

Marstal:

Emil Grydehøj Mikkelsen, Emil Kørner, Flemming Haugegaard, Hans Henrik Meldgaard, Jens Kildegaard, Knudsen, Johan Jonge, Jonas Kisby, Magnus Grydehøj Mikkelsen, Mathias Grydehøj Mikkelsen, Ole Juel, Patrick Fleischer, Peter Sylvestersen, Rune Bové, Tobias Holm

Se højdepunkter fra kampen !

Gæsterne fra Marstal startede kampen med stor energi og pressede OKS hårdt fysisk og fik dermed held til at slå hjemmeholdets normale gode boldomgang i stykker. Marstal skabte ingen chancer, Ærøboerne var bedst i 1. halvleg på den regntunge bane. Dagens skribent talte ingen målchancer i 1. halvleg.

OKS fik bedre fat fra 2. halvlegs start. Hjemmeholdet gik 5 – 10 højere op på banen, boldomgangen blev en tand hurtigere og generelt virkede OKS mere parate i denne halvleg. Og allerede efter 7 minutter eller hvad der rettelig er det 52. minut kom, hvad der skulle vise sig at blive kampens afgørelse. Nicolai Just og Kasper Baden spillede sammen i venstre angrebsside inden Baden driblede et par Marstal folk er spillede bolden fladt ind til Mats Andersen på kanten af feltet. Den dygtige midtbanespiller lagde bolden til rette for sit eget højreben og smækkede bolden i kassen bag en prisgivet Marstal målmand.

OKS virkede kontrol i de følgende 20 – 25 minutter og kunne med en anelse større skarphed måske have haft lukket kampen til 2 – 0. Det lykkedes ikke og i stedet kom de rød / hvidstribede lidt under pres, da forsvarsstyrmand Rune Dalsgaard måtte indkassere et gult kort og dermed 10 i undertal i kampens afslutning.

Marstal kom dog ikke tættere på scoring end et frispark uden for feltet, der dog blev sparket et par meter over mål.

Kampen løb til ende og dermed var 1 – 0 sejren og de 3 point hjemme.

OKS er nu ubesejret i de seneste 8 opgør, der har kastet 6 sejre og 2 uafgjorte af sig. Vi overvintre derfor på 2. pladsen blot 2 point efter rækkens store oprykningsfavoritter fra B1909.

Med disse ord går spillerne på en velfortjent vinterferie. Næste kamp er derfor først til foråret, hvor vi i den første kamp møder KRFK på OKSon Park. Mere herom senere.

Billede:Alexander Mose i duel.

Billede:Mads Eskesen rydder op. Rune Dalsgaard og målmand Rene Christensen følger med

Billede: Tilskuerne hyggede i ly for regnen