Den gode stime fortsætter

image Rune Dalsgaard begik straffe og måtte derfor modtage et gult kort. Foto: Kurt Bebe
10. oktober 2016 kl. 08:37
Krarup/Espe besejret med 2 - 1

OKS sejrede søndag formiddag med 2 – 1 over Krarup/Espe i et opgør, hvor OKS allerede i 1. halvleg havde fine muligheder for endegyldigt at lukke kampen. I 2. halvleg kom gæsterne bedre med spillemæssigt, men det var stadig OKS der havde de absolut største målchancer i kampen.

OKS – Krarup/Espe 2 – 1 (2 – 0)

1 – 0 Alexander Mose (22)
2 – 0 Alexander Mose (23)
2 – 1 Nicolai Skjerning (61, str.)

Tilskuere: 150

OKS:
Rene Christensen, Andreas Bebe, Christian Mikkelsen, Daniel Hansen, Frederik Moseby, Kahin Ahmed, Kasper Baden, Lasse Plato, Mads Eskesen, Alexander Mose, Mathias Just, Mats Andersen, Nicolaj Just, Rune Dalsgaard

Krarup/Espe:
Allan Larsen, Anders Thomsen, Henrik Schultz, Jeppe Pedersen, Klaus Madsen, Lasse Pedersen, Martin Madsen, Martin Karlsen, Mathias Frandsen, Morten Madsen, Nicolaj Franch, Nicolaj Skjerning, Rasmus Thomsen, Stephen Nielsen

Kampens 1. halvleg blev den måske bedste som OKS har spillet i dette efterår. Fra første fløjt virkede de rød/hvid stribede parate og kombinationer flød godt. Krarup/Espe havde svært ved at følge med og løb mange meter i forsøget på at dæmme op for de oplagte OKSer.

Der var gode og farlige forsøg, men gæsternes målmand gjorde en solid indsats for at holde Krarup inde i kampen.

Der skulle dog kun 22 minutter inden den første scoring kom. Alexander Mose var alene i en position uden for feltet og hans skud kunne målmanden ikke holde og bolden gik ind til 1 – 0 føring.

Blot 1 minut efter scoringen var Alexander Mose på pletten igen, da han opsnappede en løs bold midt på banen og kom i en friløber ned mod keeperen. Mose var sikkerheden selv og sparkede bolden i mål til 2 – 0. En godt mål af den unge angriber der efterfølgende strålede af selvtillid.

OKS dominansen fortsatte halvlegen ud og der blev løbende skabt muligheder. Størst var Daniel Hansens hovedstød ved bagerste stolpe, men timingen blev ikke perfekt. Efter kampen blev Daniel i øvrigt kåret som Man of the Match efter en kamp, hvor den store angriber arbejde hårdt i holdets tjeneste.

2 – 0 på måltavlen og holdene gik til pause og fik for en stund ly for regnen, der stort set prægede hele opgøret.

Lad det være sagt med det samme at 2. halvleg blev mere lige. Krarup viste nu også, at de er et godt hold og gæsterne skal roses for indsatsen for at prøve at komme tilbage i kampen. Chancerne var dog stadig i OKSernes favør og man ventede på den 3. scoring til OKS, der ganske ville have lukket kampen.

I stedet fik Krarup reduceret. En opspilsfejl sendte en gæste angriber ned mod Rene Christensen i OKS målet. Rune Dalsgaard fik indhentet angriberen, men hans forsøg på at tackle bolden mislykkedes og i stedet begik han straffe. Korrekt dømt af kampens i øvrigt dygtige dommer. Rune Dalsgaard fik i tilgift et gult kort. Nicolaj Skjerning eksekverede for gæsterne og han var sikkerheden selv. 2 – 1 på måltavlen og der var spillet 61 minutter.

OKS fik overstået undertallet uden nævneværdige chancer til udeholdet og overtog taktstokken igen, da holdet blev 11 mand igen. OKS havde mange og store chancer for at score til 3 – 1, men den sidste skarphed manglede.

Gæsterne kom i de sidste 5 minutter frem til et par hjørnespark og frispark på kanterne, men på trods af at der blev satset med mange mand i feltet virkede det som om at OKS defensiven havde godt styr på gæsterne og dagens dommer fløjtede af uden yderligere scoringer.

Således vand OKS med 2 – 1 og fik endnu 3 point ind på kontoen. Sejren var OKSernes 4. kamp i streg uden nederlag og holdet virker til at have fundet konceptet til at spille os op i Top 5, som er målsætningen for holdet og klubben.