OKS vandt 2 – 1 over TPI

image OKS holdet der slog TPI. Holdet spillede i gul-sort stribede trøjer, da vores nye flotte og normale rød-hvide trøjer endnu ikke er færdige. Men det er de inden længe!
26. marts 2023 kl. 20:38
Fortjent sejr over topholdet foran 225 tilskuere på kunstgræsbanen

TPI havde den kraftige vind i ryggen og lagde hårdt ud i kampens første 10 minutter, men OKS åd sig ind i kampen og leverede i resten af halvlegen en stærk indsats, der dog endte 0 – 0. Målene kom så til gengæld i de sidste 45 minutter og fortjent blev det hjemmeholdet der løb med sejren.

OKS vs. TPI 2 – 1 (0 – 0)

1 – 0 Emil Skursch (47.)
1 – 1 Nikolaj Lebæk (75.)
2 – 1 Van Tha Thawng Tong (80. / str.)

Tilskuere: 225

Som nævnt i indledningen var det TPI, der startede kampen bedst, hvor de udnyttede den kraftige rygvind til at sætte OKS under pres med deraf følgende boldtab og fastholdelse af bolden på hjemmeholdets banehalvdel. Anstrengelserne udmøntede sig ikke i store målchancer, men i en del dødbolde.

Efter ca. 10 minutter kom OKS meget bedre med. Vores presspil begyndte at sætte lige i skabet og samtidigt spillede vi i mellem kæderne på gæsterne og kombinerede fint op ad banen med en del halve chancer til følge. Lasse Grønholt på højre kant meldte sig også ind i opgøret og fik kørt sin direkte modstander ad banen i flere omgange.

Det var da også fra netop højre side at OKS` største chance i 1. halvleg blev skabt. Grønholt gik igen fri på kanten og skar ind i feltet, hvor han spillede bolden skråt bagud til Tong, der dog måtte se sit hårde forsøg reddet af gæste keeperen.

TPI havde også en stor chance for at komme foran, da en fejl pasning i OKS-forsvaret gav en åben chance til gæsterne. Målmand Jonas Bøgesvang gjorde dog fejlen god igen og reddede flot forsøget.

Pause.

Der var kun spillet små to minutter af 2. halvleg inden OKS bragte sig foran. Vores nye angriber, Andreas Rynkeby der er kommet til fra Odder, stjal bolden fra en forsvarer i højre angrebsside og kom ind i feltet, hvor han spillede Emil Skursch fri. Det første forsøg fra den dygtige midtbanespiller blev reddet af målmanden, men Skursc fulgte selv op på riposten og scorede i andet forsøg. 1 – 0 på LED-skærmen.

Målet gav OKS endnu mere energi og vi sad på spillet, hvilket førte frem til flere gode muligheder for yderligere scoring. Målene udeblev dog.

Gæsterne havde bestemt ikke meldt sig ud af opgøret og omkring det 70. minut kom deres bedste periode i 2. halvleg. Nu var TPI første på bolden og de kom tættere på scoring. Den kom i det 75. minut, hvor et langt TPI-angreb endte hos Nikolaj Lebæk, der scorede sikkert i det lange hjørne fra en position i venstre side af feltet. 1 – 1.

Målet blev et wake up call for OKSerne, der nu meldte sig tilbage i opgøret og der skulle da også kun gå 5 minutter inden føringen blev genetableret. Tong stak bolden indenom en forsvarsspiller til Christian Wulff, der efterfølgende blev fældet ulovligt. Klokkeklart straffespark dømt af dagens dygtige opmand, der havde flot styr på opgøret gennem alle 95 minutter. Tong eksekverede stensikkert fra pletten og dermed 2 – 1. Der var spillet 80 minutter.

Kampen forløb til ende uden flere mål. Gæsterne forsøgte naturligvis at slå tilbage, men kunne ikke nedbryde OKS-defensiven og faktisk var det hjemmeholdet der fik et par af de helt store chancer for endegyldigt at lukke kampen på omstillinger, der naturligt kom da gæsterne trykkede op med mange spillere i slutfasen.

Og således gik det til at OKS vandt med 2 - 1. Fortjent efter spil og chancer.

Da næste weekends kamp mod B1913 er udsat pga. kommunen har lukket for brug af græsbaner i den weekend, og dermed også B1913s stadionbane, bliver næste kamp derfor lørdag d. 8. april, hvor vi skal på besøg hos B1909. Mere herom senere.