OKS tabte 1 – 3 i Varde

image Lasse Grønholt scorede OKSernes mål
24. april 2023 kl. 12:08
OKSerne stred i undertal efter udvisning

OKS havde godt styr på værterne, også efter udvisningen, og vi bragte os foran med 1 – 0. Vi skabte muligheder for flere mål, men på syv gyldne minutter scorede hjemmeholdet tre gange og dermed var slaget tabt for Michael Bjørn og hans raske svende.

Varde – OKS 3 – 1 (0 – 0)

0 – 1 Lasse Grønholt (59.)
1 – 1 Mikkel Blåholm (66.)
2 – 1 Burak Bozdemir (70.)
3 – 1 Burak Bozdemir (73.)

Udvisning, Frederik Klingenberg, OKS (23.)

Tilskuere: 200

OKS var bedst på bolden i en chancefattig kamp, der blev præget af et rødt kort til OKS` Frederik Klingenberg efter en episode, hvor kampens linjedommer(!) vurdere at midtbanespilleren var bagerste mand i en brydekamp med en Vardespiller i cirklen, efter at Varde clearede et OKS-hjørnespark. Der var spillet 23. minutter.

På trods at undertallet var OKS stadig i teten og mest på bolden. Der blev skabt to gode OKS-chancer til Rami Ayman og Lasse Grønholt, mens værterne fik en enkelt mulighed efter et indlæg, hvor angriberen headede lige på Rasmus Lund i målet.

Pause.

OKS kunne have gjort det onde ved hjemmeholdet i 2. halvlegs første minutter. Der var store chancer til både Grønholt, Tong og Christian Wulff.

Der skulle dog gå 15 minutter inden føringen var en realitet. Lasse Grønholt scorede tæt under mål til 1 – 1. Stadionuret stod på 59 minutter.

Der skulle kun gå til det 66. minut førend Varde slog tilbage. Efter hjørnespark, var Mikkel Blåholm først over en løs bold og scorede til 1 – 1. Stor jubel på lægterne og energien blev taget vel imod af hjemmeholdets spillere, der nu fik bedre plads af et efterhånden mørt OKS-mandskab, der havde arbejdet hårdt.

Indskiftede Burak Bozdemir gjorde det onde ved OKS, da han på to rigtige angriber mål i det 70. og 73. minut gjorde det til 3 – 1.

Nu var Varde tilfreds og trak sig tilbage på banen. OKSerne nåede flere gode muligheder for reducering, men kampen løb til ende med en Varde sejr.

Næste kamp for OKS er allerede tirsdag aften, hvor vi spiller den udsatte kamp mod B1913 på udebane. Mere herom Senere.