OKS fik nederlag i premieren

image Lasse Grønholt i aktion under lørdagens kamp.
20. marts 2023 kl. 10:35
Skarpheden i felterne blev afgørende i en jævnbyrdig kamp

OKS tabte lørdag eftermiddag med 3 – 1, da vi var på besøg i Hedensted. Kampen var jævnbyrdig, men det var værterne der tog sejren, da de viste større skarphed i felterne. Det var Tong, der scorede OKSernes enlige mål.

Hedensted IF – OKS 3 – 1 (2 – 1)

1 – 0 Frederik Andersen (11.)
1 – 1 Van Tha Thwang Tong (23. / str.)
2 – 1 Rasmus Larsen (40.)
3 – 1 Jeppe Hansen (56.)

Tilskuere: 125

På den fine kunstgræsbane i udkanten af Hedensted, var der gang i kampen fra første minut. OKS startede bedst, men det var alligevel værterne der kom foran, da de efter en hjørnesparkskombination fik scoret ved Frederik Andersen. 1 – 0 på den imaginære måltavle.

OKS lod sig dog ikke slå ud af og fik efter 23 minutter udlignet, da vi kørte en godopstilling på værterne og bolden til sidst endte hos Christian Wulff, der tog et skarpt træk i feltet og derefter blev fældet. Korrekt dømt straffespark, som Tong sikkert sparkede i mål til 1 – 1.

I de følgende minutter holdt holdene hinanden i skak selvom OKS havde et par store chancer, der med lidt mere coolness sagtens kunne være til yderligere scoringer, men desværre blev det ikke sådan.

I stedet slog Hedensted kontra og Rasmus Larsen kunne nemt skubbe bolden ind over stregen på den præcise tværpasning fra venstre side af feltet. 2 – 1 til Hedensted og der var spillet 40 minutter.

Pause.

Kampbilledet fortsatte i 2. halvleg. Der kom lidt mere tænding på og dommeren nåede at uddele fem advarsler i de sidste 45 minutter. Ikke at kampen var ond, men spillerne var tændte og gik til deni nærkampene.

Hedensted viste igen skarphed da de blev tildelt et frispark uden for feltet. Jeppe Hansen skulle sparke og det gjorde han godt, da han bragede bolden i mål bag en sagesløs Jonas Bøgesvang i målet. 3 – 1 og der var spillet 56 minutter.

OKS forsøgte til stadighed at slå tilbage og der var også gode takter, men når det kom til afslutningerne, manglede der saft og kraft i skuddene. Værterne lurede på omstillinger og alt i alt blev der vist god underholdning til de ca. 125 tilskuere på kunstgræsbanen i den østjyske by.

Kampen løb til ende uden yderligere scoringer og dermed var det hjemmeholdet der tog sejren. Velsagtens fortjent al den stund at de tog deres målchancer når de fik dem og det må trods alt siges at være en vigtig del af fodboldspillet.

OKS viste gode spillemæssige takter og ser med fortrøstning frem mod de resterende 13 kampe i slutspillet.

Muligheden for revanche kommer allerede på lørdag, hvor vi hjemme på OKSon Park tager imod topholdet fra TPI. Mere herom senere.