OKS U15 drenge sikrer sig oprykning med sikker sejr

Oprykning en realitet for OKS U15 drenge

U15 drenge liga 2B

Helle FC vs OKS: 1 - 6

Lørdag den 11. juni kl. 13.30 – Agerbæk stadion

Dagens kamp mod Helle FC var den 2. sidste kamp i denne sæson og vi kunne med en sejr sikre oprykning til næste sæsons lige 2 for U16, hvilken er ret godt klaret hvis vi selv skal sige det.

Men om det var årsagen til den nervøse og noget febrilske start skal jeg ikke kunne sige – det var i hvert fald ikke særlig kønt fodbold i den første halvleg.

OKS kom ellers rigtig godt fra start med en scoring allerede efter 3 minutters spil, hvor OKS’ Jonas Hørlyk finder Mikkel Bak, der kan sende bolden sikkert i nettet til 1-0. Og blot 5 minutter efter ligger bolden i hjemmeholdets mål igen, efter lidt fumlerier og en hjælpende fod fra Helle FC stod der således 2-0 til OKS.

Men spillet for OKS virkede usammenhængende og nervøst i første halvleg, og det var så som så med de helt store chancer – hvilket til dels var Helle FC’s fortjeneste. Helle FC havde flere kvalificerede angreb og med lidt held kunne de sagtens have bragt sig på 2-2 i løbet halvlegen.

Et mål blev det dog til for hjemmeholdet i det 34’ minut. En løs bold i OKS’ målfelt blev rettet af og snød den ellers sikre Valdemar i OKS-målet, til en pausestilling på 2-1 til OKS.

En kærkommen pause blev brugt til at få pustet lidt vilje og disciplin i holdet og de 11 spillere på banen. Og det var en helt anden indstilling, der blev bragt til anden halvleg.

Allerede fra første minut var OKS spilstyrende som vi kender dem, med fart og præcision i pasningerne. Trods den store boldbesiddelse skulle der alligevel gå små 15 minutter inden næste scoring faldt. Matias Rasmussen finder en fri Andreas Knudsen, der sender bolden i målet til 3-1, og allerede 3 minutter efter er Matias Rasmussen på spild igen, hvor han opfanger en bold i et usikkert Helle FC forsvar og kan øge OKS’ føring til 4-1.

Helle FC fortsatte med at spille fodbold og gjorde et ihærdigt forsøg på at komme frem på banen. Det lykkedes også en gang imellem, men mål blev det ikke til.

Og efterhånden som kræfterne slap op hos hjemmeholdet, var det heller ikke nogen sag for OKS at styre kampen.

Mål kom der også flere af – nemlig i det 63’ minut her var Andreas Knudsen på spil, efter en assist fra Jonas Hørlyk, kunne Andreas øge føringen til 5-1.

Selvsamme Andreas Knudsen, kunne med sin anden scoring, øjne chancen for hattrick med et tredje mål, men selv om det var tæt på et par gange, var det Matias Rasmussen, der lukkede kampen med en fremragende scoring til kampens resultat på 6-1.

En absolut godkendt anden halvleg og en fortjent sejr på 6-1 til OKS, der med denne sejr er sikret oprykning til næste sæsons liga 2.

Tak for kampen til Helle FC og deres vilje til at spille fodbold – og ikke mindst tak til de medrejsende for opbakningen.

Tillykke med sejren og oprykningen drenge!