31. marts 2022 kl. 11:31

U15 Drenge Liga 2B

Søndag den 27. marts kl. 15.00 på OKSon park

OKS vs TPI : 2-2

TPI gæstede OKSon park søndag eftermiddag, til en topkamp mellem rækkens formodede to bedst spillende hold, og en foreløbig plads i top 3.

Truppen har i de seneste kampe vist sublimt spil, og har formået at finde den her intensitet og vilje frem, med en evne til at have bolden rigtig meget. Forventningerne til dagens kamp var derfor også at gå ud og holde fast i det gode og effektive spil, som vi ved, vi kan præstere.

Og det var også OKS der lagde bedst ud, og gav sjældent bolden fra sig – og mistede vi bolden, var vi lynhurtigt over den igen. Så spillet foregik primært på TPI’s banehalvdel, dog med et par sporadiske lange afleveringer til TPI’s ene angriber – men rigtig farligt blev det aldrig imod et stærkt spillende OKS forsvar, der nemt fik afværget ethvert forsøg på angreb.

I den anden ende var der noget mere fare på færde. OKS havde overtaget og kom frem til flere chancer - selvom det var tæt på mange flere gange, blev første halvleg målløs.

Anden halvleg startede på samme måde – OKS fik ret hurtigt spilovertag, og fik lagt spillet op på TPI’s banehalvdel, så det var nok også kun et spørgsmål om tid, førend første scoring ville falde til OKS’ fordel.

Og ganske rigtig, efter 38 minutters spil, er OKS’s evigt farlige Marius Trebbien på pletten, der efter et perfekt indlæg fra Andreas Knudsen, kan heade bolden i nettet til en fortjent føring på 1-0.

Det lykkedes TPI efterfølgende at få etableret et par effektive angreb, hvor de fik lagt pres på OKS ellers stabile forsvar – og det var også så meget pres, at det desværre resulterede i et gult kort for OKS.

Men trods én mand mindre, fortsatte OKS deres gode spil, og allerede minuttet efter var der jubel for OKS. Matias Rasmussen får kæmpet bolden til sig på midten, og med en sublim aflevering får sendt en fremadstormende Marius Trebbien mod målet, der koldblodigt sætter bolden forbi TPI’s målmand og en føring på 2-0 til OKS.

TPI kommer længere frem på banen, bagud 2-0 skal der selvfølgelig ske noget. Det er ikke til at vide, hvad der sker for OKS, men det er som om de glemmer det spil de præsterede de første 60 minutter af kampen. TPI for alt for let spil, og til det tilføjes således også et straffespark til TPI i det ”67 minut. Trods en redning af Frederik Wikkelsø i OKS-målet, så lykkedes det desværre TPI at få sat returbolden i nettet til 2-1.

Den sidste del af kampen kommer TPI for let til deres spil, og OKS får ikke spillet til at fungere – ej heller får vi kendelserne med os, så frustrationerne begynder at melde sig.

Lang inde i dommerens overtid er OKS desværre på hælene, og får slet ikke dækket op for TPI’s angreb. I det ”75 minut får de desværre udlignet til 2-2 efter godt gennemspil i et yderst passivt OKS forsvar.

OKS gav sig ikke frivilligt, og fik trykket ekstra på i den allersidste aktion – men tingene løb lidt ud i sandet. Efter uforståelige 8 minutters overtid, fløjtede dommeren af, og et skuffet OKS mandskab måtte tage til takke med et enkelt point.

Tak for kampen til TPI og tak til alle de fremmødte for den store opbakning!