U15 Drenge Liga 2B

Søndag den 20. marts kl. 18.30 – OkSon Park

OKS vs Helle FC : 5-1

Det var Helle FC, der gæstede OKSon park denne kolde og blæsende søndag aften, til en spændende kamp om avancement i tabellen.

For OKS var en sejr yderst vigtig, for ikke at blive hægtet af i toppen, og Helle FC kunne med en sejr stryge i top 3.

Og kampen var fra første fløjt en intens og velspillende affære, med masser af dynamik og en lyst til at spille fodbold fra begge mandskaber, hvilket gjorde det ret seværdigt.

Første halvleg var forholdsvis jævnbyrdig, med en lille overvægt at spillet i OKS’ favør – og det var også OKS, der havde de største muligheder for at komme foran. OKS havde placeret Marius Trebbien på toppen, og han var en evig trussel for Helle FC – det var også Marius med den største chance, der efter et veludført indlæg af Nikolaj Alicajic, headede bolden på overliggeren.

Helle FC ville også gerne spille med, og forsøgte i hærdigt at komme frem til chancer. Men et stærkt defensiv fra OKS gjorde det svært for Helle FC, og helt farlige blev de ikke.

OKS fortsatte deres gode spil, og havde også flere nærgående forsøg. De viste utrolig stor gejst og vilje i deres defensiv, og Helle FC havde nærmest ikke ro, når de havde bolden.

Men efterhånden som tiden gik, og uden den forløsende scoring, begyndte frustrationen så småt at snige sig ind, og spillet blev lidt mere krampagtigt. Så der var brug for lige at få spillerne tilbage på sporet, hvilket et meget belejligt pausefløjt gav muligheden for.

Og pausen blev brugt effektivt til lige at få justeret lidt ind og få aftalerne på plads igen, og så ellers bare ud og fortsætte de gode takter fra første halvleg.

Det var en pause, der gjorde godt for OKS, for den energi, vilje og spillelyst de kom ud med til anden halvleg, var nok noget af det bedste indtil nu vi har set fra deres side af.

Helle FC forsøgte heroisk at spille sig ud af det hårde pres fra OKS, men det var unægtelig svære betingelser. Og der skulle heller ikke gå ret længe i anden halvleg før den første scoring faldt.

Et super veludført frispark af OKS’ Peter Kragh Thomas bliver sendt ind til en fri Sofus Dreisig Kirkegaard, der på sikker vis kan heade bolden i målet og efter 38 minutters spil, bringe OKS foran 1-0.

Allerede to minutter efter var OKS på pletten igen. Jonas Hørlyk Kristensen får en super stikning på midten af banen fra Peter Kragh Thomas, hvor efter han sætter kursen direkte mod mål og får kæmpet sig igennem til scoring og en føring på 2-0.

Helle FC kæmpede bravt, og fortsatte med at spille, eller i hvert fald prøvede at spille sig ud af problemerne. Men det var svært mod et sprudlende OKS mandskab.

Og to sprudlende spillere kan vi i hvert fald sige om OKS’ Matias Rasmussen og Andreas Knudsen. De to stod for OKS’ tredje scoring, Andreas Knudsen får bolden serveret af Matias Rasmussen, så han på sikker vis kan sende bolden i netmaskerne. 61 minutter spillet og OKS foran 3-0.

Trods bagud 3-0 gav Helle FC ikke op. OKS var ikke kommet helt på plads i deres organisation på banen efter den sidste scoring, for allerede angrebet efter var der fare på færde i OKS-feltet. En løs bold blev opsnappet af Helle FC, og snyder OKS forsvar – her kommer OKS’ Halil Kaan Kocak uheldigt ned til bolden og rammer den med armen, med et korrekt gult kort til følge og et straffespark til Helle FC.

Og det blev udført uden så meget tøven, sparket sikkert ind, og en reducering til 3-1 efter 62 minutters spil.

Trods en forøget gejst hos Helle FC og troen på yderligere scoringer, så ville OKS det anderledes – og der stod igen Matias Rasmussen og Andreas Knudsen på afsenderne.

5 minutter efter er Matias Rasmussen på spil i feltet, hvor han får erobret bolden og på snedig vis får afdriblet en chanceløs målmand, en sikker inderside og 4-1 var en kendsgerning.

Og 2 minutter efter var det OKS’ Andreas Knudsens tur til at brillere – et langt udspark fra OKS’ målmand, Frederik Wikkelsøe, der trods kampens intensitet havde en forholdsvis rolig dag ”på kontoret”, får Andreas bolden for fødderne lidt uden for feltet på modstanderens banehalvdel. Et par hurtige og snævre træk, hvorefter han resolut banker bolden i nettet til en sikker føring på 5-1.

Det var også den sidste aktion for denne kamp, og OKS kunne fortjent strække armene i vejret til dommerens slutfløjt, og en sejr på 5-1.

Tak til Helle FC, og deres medvirkende til en god og flot spillet kamp.

Og ikke mindst tak for opbakningen til alle de fremmødte på OKSon park.