11. april 2022 kl. 11:31

U16 Drenge Liga 3 (2006)

Søndag den 10. april 2022 - OKSon Park

OKS vs. Aarslev/Fraugde: 2 - 4

Et yderst afbudsramt OKS U16 liga3 hold, stod søndag eftermiddag overfor et stærkt Aarslev/Fraugde hold og med et nederlag i bagagen fra sidste weekend i Dalum, lignede dette en svær opgave.

Allerede fra kampens start, så vi flot kombinationsspil fra OKS, dette fortsatte hele første halvleg, lige indtil gæsterne fra Aarslev/Fraugde scorede på deres to eneste chancer i første halvleg. Med pausestillingen 0-2, måtte OKS længere frem på banen fra anden halvlegs start. Dette gav Aarslev/Fraugde mulighed for at spille på kontra med deres hurtige kanter, men vi fortsatte med at holde fast i vores flotte kombinationsspil hele kampen i gennem. Et yderst ufortjent slutresultat på 2-4, som heldigvis gav vores tapre drenge troen på, at vi er på vej den helt rigtige vej.

Hvis blot vi har flere spillere til rådighed til de kommende liga3 kampe, så ligger der point og venter på os.