Menu

I form, fordybelse og fællesskab.

image Senay Jensen. Jeg er certificeret Bowspring lærer fra Global Bowspring, som en af de få i verden.
Philip Frikke-Schmidt
25. august 2020 kl. 12:48
Ganske gratis inviterer vi sammen med Yoganesh.dk til Urban Retreat på Kragsbjerggard
I form, fordybelse og fællesskab.
12. & 13. September på Kragsbjerggaard.
Velkommen til et urbant retreat, hvor du både får trænet kroppen og lattermusklerne, såvel som at møde både dig selv og andre i en ny ramme.
Med midler fra Erhvervsministeriets SommerPulje, uddelt af DGI & DIF har vi fået midler til at afvikle dette arrangement for 20 deltager. Ganske gratis.
Eventet afvikles over 2 dage, lørdag og søndag fra kl. 10.30-14.30 på Kragsbjerggaard og er for alle interesseret. Dog max. 20 pladser.
Du vil blive introduceret til Bowspring metoden, en funktionel bevægelsesform, der minder om yoga, kampsport og pilates.
Bowspring  styrker hele kroppen, fra de mindste til de største komponenter med en mindfuld, opløftende helkropsbevægelse.
Metoden giver en oplevelse af, at kroppen er i 3D og farver. Det vil sige jævnt styrket, åben og levende. Gennemstrømmet. Forbundet. Indefra og ud. Kontakten genskabes til Bagsiden af kroppen, som trænes stærk, så vi rent muskulært har mere støtte, kraft og fremdrift. Det giver en følelse af, at har vores egen ryg og kan stå stærkere i livets omskifteligheder.
Bowspring er et intelligent træningssystem der giver dig redskaber til at bruge kroppen mere bevidst og sundt i alle de daglige situation - i hjemmet, på arbejdet, i haven osv.
Partnerøvelser, kortere meditationer, reflektion og åndedræt indgår i det omfang det giver mening. 
Er vejret godt vil vi praktisere udenfor og evt. lave en meditativ stille vandring i parken. 
Indstil dig på, at få vækket og belivet dele af din krop som har sovet længe. På, at du indimellem vil føle dig udenfor din egen komford zone og at du når du når weekenden er slut føler dig vitaliseret og lettere.
Deltagelse er gratis men kræver tilmelding på mail til: tilmelding@oks.dk senest den 7. September 2020.
Læs mere om Yoganesh.dk, her https://www.yoganesh.dk/baggrund