Menu

DM Finale for Old Boys spilles på OKSon Park

image Ulrik Laursen og Michael Gravgaard fra henholdsvis AC Odense og KB er blandt kompetanterne lørdag eftermiddag på OKSon Park
Henrik Kleiner
03. november 2016 kl. 17:58
AC Odense møder KB (FCK) lørdag d. 5. november kl. 13.15

På lørdag d. 5. november spiller OKSernes Albaniseriehold sidste turneringskamp i efteråret, når Marstal kommer på besøg i OKSon Park. Der er kampstart allerede kl. 11.30.

Det tidlige starttidspunkt skyldes, at vi i direkte forlængelse af Albaniseriekampen, skal afvikle DM finalen i Old Boys mellem AC Odense og KB (FCK). 

DM finalen starter kl. 13.15. AC Odense træner og spiller jo på OKSon Park og vi er rigtig glade for at det er lykkedes holdet, at kvalificere sig til finalen efter semifinalesejren over AGF.  Hjemmeholdet forventes at stille op med navne som Morten Panduro, Rasmus Johansen, Henrik Hansen, Thomas Helveg, Ulrik Laursen, Morten Bisgaard, brødrene Ulrik og Claus Pedersen, Jacob Harder og mange flere af de tidligere profiler fra odenseanske divisions og Superliga klubber.

KB kommer også med et meget stærkt hold, hvor spillere som Lars Jakobsen, Daniel Jensen og Hjalte Bo Nørregaard er med. Ingen tvivl om at det bliver en uhyre interessant kamp om Danmarksmesterskabet.

Til begge kampe er grillen tændt og fadøllene er kolde. OKS glæder sig i hvert fald til forhåbentligt ekstra mange tilskuere på OKSon Park denne lørdag.

Vel mødt!