Tidligere OKSe Ungdomslandspokal mester !

image
Kenneth Ravnborg
05. juli 2015 kl. 16:33

Den tidligere OKSe Drilon Cocaj, har i den forgangne weekend vundet den landsdækkende Faxe Kondi Ungdomspokalturnering i U15 med Vejle BK.

VB vandt 2-1 over BK Frem, med et føringsmål 3 minutter før tid. Drilon spillede fuld tid i opgøret. Finalen blev afviklet på Odense Atletikstadion

VB's vej til finalen, var først at blive Jysk pokalmester, derefter mødte VB de fynske pokalmestre fra B1913 Talent, hvor en anden tidligere OKSe, Rasmus Glintborg vogtede målet. Her vandt VB 1-0 og sikrede sig derved en finaleplads i den landsdækkende pokalturnering, mod den sjællandske vinder BK Frem.

Drilon der spillede som ungdomsspiller i OKS, skiftede til FC Fyn som U14, og nu som U15 har han spillet i VB. Her var Drilon en del af et succesrigt VB hold i U15 Elite rækken, som VB vandt foran bl.a. FC Midtjylland, EFB og OB. Til det Jyske Mesterskab blev VB flot nr. 2.

I næste sæson venter der endnu et nyt eventyr for Drilon, da han skifter til SFB i U17 division. Vi ønsker Drilon tillykke med titlen, og vi glæder os til at følge Drilon i hans videre udvikling.