Menu

Det "Nye" U19 hold er kommet godt fra land

image U19 trænerteamet er fra venstre Mads Egmose, Emil Z Feddersen og Nicolai Wollenberg
Emil Feddersen
13. september 2021 kl. 17:07
Lang opstart giver bonus

OKS’ nye u19-årgang, som trænes af Emil Zygmunt Feddersen, Nicolai Wollenberg og Mads Egmose, er kommet godt i gang efter en hård opstart, og her 2,5 måned efter opstarten er det oplagt at gøre status på starten, der er gået. Emil Zygmunt Feddersen, der altså udgør en af de tre trænere i teamet omkring OKS' u19-årgang, beskriver starten således:

-” Vi har fået en rigtig god opstart, hvor vi har implementeret vores nye idéer og tiltag. Spillerne har trænet hårdt og målrettet, og der er blevet taget rigtig godt imod det nye setup.
Vores træningskampe gav et godt indblik i, hvor vi stod henne, og vi fik eksperimenteret og prøvet en masse spillere af. Vi føler, at den længere opstart med fokus på det fysiske har båret frugt her i de første to kampe, hvor det er blevet til to sejre.

I forhold til afslutningen på forrige sæson er det en helt ny trup-sammensætning, der udgør holdet. Vi har næsten kun førsteårs i truppen, men vi er yderst fortrøstningsfulde i forhold til den indsats, der bliver leveret, og det målrettede mindset, som er at finde blandt alle spillerne, i forhold til blive dygtigere fodboldspillere. Vi har i de første måneder stået mellem 15-20 mand til træning, så det har været med til at skabe et rigtig sundt konkurrencemiljø, hvor vi spiller fodbold, fordi vi hygger os med det, men hvor vi selvfølgelig vil vinde, når kampene spilles.

Så vi har i det nye trænerteam af flere omgange bekræftet hinanden i, at det går den rigtige vej. Vi håber meget på at kunne skabe fundamentet for, at OKS igen får en rigtig god u19-årgang, som appellerer til, at de unge mennesker rundt omkring i Odense kommer til at vælge os.”

Skulle lysten være der til at prøve OKS u19 af, er man velkommen til at prøvetræne, når der trænes mandag og onsdag mellem 18.00 og 19.30.