Bliv medlem af OKS

1) Find din afdeling / årgang i listen her til højre og klik på 'Indmeldelse i afdelingen eller

2) Gå ind på oks.dk på den enkelte årgang og vælg 'Indmeldelse' fanen og udfyld skemaet

I OKS synes vi, at du skal have mulighed for at prøvetræne nogle gange før du melder dig ind. Du kan derfor altid henvende dig i OKS og spørge om du må prøve at træne med. Til træning skal du bruge shorts, trøje, strømper, fodboldstøvler (gummisko kan anvendes af de mindste til interessen er sikret). Vi anbefaler, at der anvendes benskinner. Til kamp sørger OKS for trøje, shorts og strømper. Du skal kun medbringe støvler og benskinner. Vær opmærksom på at benskinner er påkrævet ved kamp.

Som aktiv medlem af OKS betaler man kontingent pr. halvår - altså 2 gange om året pr. 1. februar og igen 1. august. Denne kontingent dækker tilbud om 2 gange træning om ugen og typisk kampe/stævner i weekenderne hen over udendørssæsonen. (gælder dog ikke U4, U5 og U6, hvor man kun træner én gang ugentligt)

Derudover tilbyder klubben 1 gang træning ugentligt i vinterhalvåret fra omkring 1. november til omkring 1. marts. For U4´s vedkommende sker dette i skrivende stund indendørs i Ejerslykkeskolens hal, for U5-U7 indendørs i Familie- og Ungehusets hal på Ejby Kirkevej 15 og for U8-U9 indendørs på Munkebjergskolen eller for sidstnævnte gruppe på klubbens streetbane. Hvad der måtte trænes udover det, er på trænerens eget initiativ og kan således differentiere.

Der er sædvanligvis INGEN træning i uge 51, 52 og 1 og heller ikke de første 3 uger i skoleferien, dvs uge 26, 27 og 28 (sæson 2017/18)

Da vinterhalvåret ikke er en del af kontingentet, betaler man naturligvis fuldt kontingent selvom man måtte fravælge at træne i vinterhalvåret – dette er blot et tilbud fra klubben.

Betalingsfrist 1. halvår 2017:

Udsendes i 1. februar til betaling senest 6. februar 2017.

Betalingsfrist 2. halvår 2017:

Udsendes i 1. august til betaling senest 6. august 2017

Ved indmeldelse tilmelder man sig automatisk kontingentbetaling med et betalingskort og herefter trækkes kontingent automatisk hvert halvår.

STUDERENDE skal fremvise gyldigt studiekort til Susanne på kontoret i åbningstiderne eller sende kopi af studiekortet til okskontoret@gmail.com.

Kontingent udgør pt.:

Årgang          Halvårligt beløb
U4 250 kr.
U5-U8 850 kr.
U9-U12 950 kr.
U13-U15 1.050 kr.
U16-U19 1.100 kr.
Senior 1.200 kr.
Studerende (SU berettiget/Studiekort) 900 kr.
Old Boys 1.000 kr.
Passiv 300 kr.
Deltagere på fredagstræning 250 kr.

OKS politik vedrørende kontingentrestance

OKS vil ikke have medlemmer som ikke betaler kontingent rettidigt.

Ved fortsat kontingentrestance efter 1. rykker vil den pågældende spiller fra U12 og opefter blive spærret i DBU systemet og kan blive bortvist fra træning. Derudover vil der ske officiel indberetning til DBU Fyn.

Fra U4-U11 vil man ved restance efter 1. rykker kunne blive bedt om ikke at møde op før restancen er betalt. Derudover vil der ske officiel indberetning til DBU Fyn.

Der kan ikke udstedes spillercertifikat for en spiller som er i kontingentrestance, og denne kan dermed ikke blive medlem af en anden klub.

Udmeldelse SKAL ske skriftligt via email okskontoret@gmail.com.

Altså… det er IKKE nok at sige det til træneren !!!

Således vedtaget på bestyrelsesmøde den 2. marts 2011.