Velkommen til Odense Kammeraternes Sportsklub

OKS er en fodboldklub stiftet den 30. januar 1930 som en sammenslutning af Gasværkets Sportsklub, Elværkets Sportsklub samt Telefonvæsenets Sportsklub. OKS blev oprindeligt medlem af Dansk Arbejder Idrætsforbund, som imidlertid er blevet medlem af Dansk Idrætsforbund. OKS var oprindeligt en forkortelse for Odense Kommunale Sportsklub. Klubben antog sit nuværende navn i 1945.

Hjemmebanen OKSon Park er beliggende på Østerbæksvej 125, 5000 Odense C. Klubbens seniorer rykkede i 1979 op i divisionsrækkerne for første gang. Klubbens hidtil højeste placering på seniorniveau er 2. division, da denne rangerede som Danmarks næstøverste fodboldrække.

I dag er klubben hjemsted for en lang række seniorhold på herre og damesiden, børne- og ungdomshold med 40-50 spillere i alle årgange, og ramme for såvel bredde som elitefodbold. OKS har over 600 medlemmer. Vi er glade for din interesse for OKS. OKS er resultatet af det vi gør sammen. Klubben er os.

OKS Sponsorer