Allan Lal
03. august 2016 kl. 15:26
U15 vest 2

Første rigtig svære opgave for vores U15 vest 2 hold her i opstart fasen til efterårs sæsonen, var mod Silkeborgs U15 vest 1.

Fantastisk bane der var til rådighed i det jyske og drengene viste da også at på en veltrimmet bane er vi rigtig gode med bolden vi viste godt spil i første leg hvor vi havde nogle rigtig gode opspil nede fra målmand og op til modstanders mål,nøjagtig som træneren gerne vil have holdet spiller, fortjent går vi til pause med en 2-1 føring.

2. leg blev et rent storm løb mod vores mål,da SIF skiftede 6 friske mand ind og oks ingen havde ,men holdet kæmpede sig ud af kampen,med alt hvad de havde lært og til tider med noget ok spil, da dommeren fløjtede af ,var resultatet som ved pausen 2-1 i OKS favør og sejrs sangen kunne synges.

Nu står den på en uges træning og lørdag regner vi med at alle mand er til rådighed igen,hvor holdet skal deltager i Øen´holdcup.