Flot og vigtig sejr til Serie 2 holdet

image Mathias Hansen spillede en god kamp lørdag eftermiddag
28. oktober 2017 kl. 16:23
3 - 1 over topholdet (Se video med kampens højdepunkter)

Det blev til en fortjent sejr til Serie 2 holdet, da vi søndag havde besøg af topholdet Marslev, der inden dagens kamp var ubesejrede.

Tilskuere: 75

I kampens første halvleg var det OKS der havde overvægt i spil og chancer. Flere gange var de rød / hvide tæt på at bringe sig foran, men den sidste skarphed manglede.

Som halvlegen skred frem indstillede begge hold sig på at gå til pause med 0 – 0 på måltavlen, men altid farlige Daniel Hansen ville det anderledes, da han i halvlegens sidste minut bragte OKS fortjent foran.

Der var kun spillet 3 minutter af 2. halvleg inden Marslev slog tilbage på deres første reelle mulighed. Thor Have scorede efter et frispark. 1 – 1.

Nu kom Marslevs bedste periode, hvor de var mere på bolden og viste hvorfor de er tophold. Det hjalp heller ikke for OKSerne at vi i denne periode var en mand i undertal efter et gult kort.

Midtvejs i halvlegen greb OKS igen taktstokken og i det 70. minut fik Victor Tingkær scoret til 2 – 1. Stor jubel hos hjemmeholdets tilskuere.

Kampen løb mod enden med OKS i kontrol og da Victor Tingkær i det 88. minut fik scoret til 3 – 1 var der lukket og slukket.

Dermed fik OKS de 3 point og er nu blot 1 point efter Marslev på 1. pladsen. Det skal dog tilføjes at Marslev har spillet 1 kamp færre end OKS på nuværende tidspunkt.