Stærk 1 - 0 sejr i Varde

image Frederik Klingenberg var anfører mod Varde, da Christian Nygaard sad over med skade. Klingenberg spilleede en stærk kamp. Arkivfoto af Bo Holst Sørensen
26. september 2021 kl. 12:10
Lasse Grønholt blev matchvinder

OKS burde allerede have lukket kampen i første halvleg, hvor vi dominerede totalt, men vi måtte nøjes med det ene mål, som Lasse Grønholt scorede efter 25 minutter. Efter pausen blev det mere lige og der var chancer til begge hold, men det hele endte med en 1 – 0 sejr til OKS. Fortjent og fair.

Varde I.F. – OKS 0 – 1 (0 – 1)

0 – 1 Lasse Grønholt (25.)

Tilskuere: 130

Kampen var den første med cheftræner Dani Nørgaard i spidsen for holdet. De første 30 minutter viste det store potentiale der er i OKS holdet. Vi dominerede med fart, snert og dygtighed.

Der blev skabt mange chancer, men det unge Varde hold forsvarede sig flot og man skulle derfor hen til det 25. minut for at få den første scoring. Lasse Grønholt sikrede OKS den fortjente føring.

OKS forblev i dominans i den resterende del af halvlegen, men vi missede at få lukket kampen ned med både den 2. og 3. scoring og i stedet gik holdene til pause med 0 1 på måltavlen.

Kampens anden halvdel blev mere lige. Værterne formåede at gøre kampen til et fysisk slagsmål med mange nærkampe. En disciplin som de fysisk stærke jyder udnyttede til at arbejde sig ind i kampen.

Opgøret var nu helt lige. Begge hold gik efter scoringer og de 130 tilskuere blev godt underholdt.

Både Christian Wulff og Jonas Storgaard havde store chancer for at score OKSernes mål nummer 2, men den sidste skarphed manglede.

Værterne forsøgte mere og mere desperat at gå efter udligningen og i kampens døende minutter var selv deres målmand med fremme på dødbolde.

Efter 5 minutters overtid fløjtede kampens dygtige dommer af og OKS spillerne samt de medrejsende tilskuere kunne ånde lettet op og tage de tre point med hjem i bussen til Odense.

Næste kamp for OKS er på lørdag, hvor vi hjemme på Danmarks hyggeligste stadion i OKSon Park, spiller lokalopgør mod TPI. Mere herom senere.