image OKSerne satte B1909s forsvar under pres. Foto af Bo H Sørensen
Henrik Kleiner
12. september 2021 kl. 20:25
OKS tog de tre point med hjem fra B1909

Det blev et chancerigt opgør, hvor begge hold havde gode muligheder for scoringer, men det var OKS der var skarpest i udnyttelsen og så endte det hele med en 3 – 1 sejr til de på dagen grønklædte OKSer.

Tilskuere: Ca. 250

Indledningen blev ganske hektisk med store chancer til begge hold. B1909 var farlige på dødbolde, men vikarierende målmand, Jonas Bøgesvang, tog godt fra når hjemmeholdet blev nærgående.

OKS havde også store chancer selvom spillet til tider blev lidt rodet, med mange afbrydelser i spillet.

I det 32. minut kom så forløsningen, da Lasse Grønholt gled fri i venstre side af feltet og serverede bolden til Anders Lohmann der scorede sikkert. 0 – 1 på måltavlen.

OKS kunne og burde have udbygget føringen inden pausen, men spillerne gik i klubhuset med OKS føring på 0 – 1.

OKS var spilbestemmende i 2. halvleg. Flere gange overspillede vi værternes offside fælde og fik gode chancer ud af det. Se i øvrigt dagens kampbillede, hvor Rasmus Skovgaard spiller et 1 – 2 spil med Anders Lohmann (til højre), der får en friløber. Desværre blev der vinket og fløjtet for offside i situationen!!

B1909 slog tilbage med scoringen til 1 – 1 i det 68. minut, hvor de scorede efter et hjørnespark ved Julian Martinsen.

OKS bevarede dog overtaget. Værterne var fysisk møre og det virkede blot som et spørgsmål om tid inden 1 – 2 scoringen ville komme. Det blev indskiftede Rami Ayman der udløste forløsningen, da han gik fri i venstre side af feltet og lagde bolden i det lange hjørne. 1 – 2 og der var spillet 75 minutter.

I det 85. minut lukkede og slukkede OKS og Lasse Grønholt med scoringen til 1 – 3 tæt under mål.

Så gik kampen til ende uden yderligere scoringer og OKS tog derfor de tre point med hjem til Østerbæksvej.

Næste kamp er på lørdag, hvor vi hjemme på OKSon Park møder B1913. Mere herom senere.