OKS vinder dramatisk opgør

image Christian Klingenberg har scoret sejrsmålet i det 88. minut og lykønskes af holdkammeraterne. Foto af Kurt Bebe.
24. september 2017 kl. 18:04
SSV Højfyn besejret med 4 - 3

7 mål, skiftende føringer, masser af advarsler, en bortvist træner og en fortjent sejr til OKS var, hvad søndagens opgør på OKSon Park vs. SSV Højfyn bød på.

Tilskuere: 125

OKS kom stærkt ud til kampen og var i kontrol. De rød / hvidstribede var hele tiden et skridt foran gæsterne fra Højfyn og man fornemmede at en tidlig scoring var under opsejling.

Der skulle da heller ikke gå mere end 13 minutter før end topscorer Alexander Mose bragte hjemmeholdet foran med 1 – 0 da han var på pletten med sit 11. sæsonmål. Stærk sæsonstart af den unge angriber.

OKS forsatte trykket mod gæsternes mål og der blev løbende skabt gode muligheder og målchancer. Efter 27 minutter kom så 2 – 0 føringen, da Mats Andersen tog chancer fra distancen og scorede.

Dermed tyde alt på en sikker OKS sejr. Foran med 2 – 0 og med bolden meget på fødderne. SSV Højfyn truede på dette tidspunkt ikke OKS defensiven, så det lignede at en sikker sejr var ved at blive kørt hjem. Men sådan skulle det ikke gå!

Efter 34 minutter kom reduceringen ud af det blå. Et højfyn indlæg, der blev lidt for lang, og i stedet sejlede ind over målmand Adam Pedersen betød reducering. 2 – 1.

Allerede 2 minutter efter var den gal i OKS defensiven igen, da Rasmus Poulsen fik lov at stå helt fri i feltet og sikkert kunne heade bolden ind til 2 – 2.

Således, ud af det blå, var SSV Højfyn med i kampen igen og holdene gik til pause med 2 – 2 på måltavlen.

Kampens 2.halvleg startede som den første, med OKS i jagten på det næste mål. Spillet var fint og muligheder blev skabt, men det var gæsterne der vendte kampen fuldstændig på hovedet, da Rasmus Poulsen efter 59 minutter bragede bolden ind på et flot langskud. Et klassemål og måltavlen viste 2 – 3.

OKS bevarede dog roen og intensiverede presset ned mod Jonas Rønn i Højfyn målet. Det virkede kun som et spørgsmål om tid inden udligningen ville falde og i det 75. minut kom den helt store chance for det, da OKS fik tilkendt et staffespark. Normalt sikre Daniel Hansen, der var blevet indskiftet og dermed fik sæsondebut efter en slem skade, missede desværre på Røn i kassen.

Ud over det brændte straffespark rammte OKS stolpen 2 gange, så det skortede bestemt ikke på muligheder for at udligne.

SSV Højfyn begyndte at blive trætte og kom flere gange for sent i tacklingerne. Dagens dygtige dommer kvitterede i det 79. minut med en advarsel til Højfyn.

I det 80. minut kom udligningen. Mats Andersen scorede direkte på frispark. 3 – 3 og jagten gik ind på sejrsmålet.

Gæsterne sejlede rundt af træthed og da stadionuret rundede det 88. minut var det dygtige Krstian Klingenberg, der kom fri midt for målet. Midtbanespilleren takkede for det fine tilbud og scorede sikket til 4 – 3 til stor jubel for spillere og tilskuere på OKSon park.

SSV Højfyn var nu tydeligt frustreret og fik et gult kort mere. Ligeledes blev træner John Hansen bortvist for at give højlydt udtryk for sine frustrationer. Og som om det ikke var nok var der advarsler til endnu en Højfyn spiller samt Anis Cengic efter en skærmydsel i dommerens tllægstid.

Efter 96 minutter blev der fløjtet af.

4 – 3 sejren var fortjent. Kampen blev unødig spændende, men SSV Højfyn skal roses for aldrig at give op.