Ny sejr til OKS

image Mats Andersen er brandvarm for tiden. For 2. kamp i streg scorede den dygtige spiller 2 mål. Arkivfoto af Kurt Bebe.
01. oktober 2017 kl. 07:35
4 - 1 ude over Middelfart

OKS spillede til tider godt, men lavede også en del tekniske opspilsfejl og sløsede til tider vel rigeligt mod det unge hjemmehold. Set over 90 minutter var der dog aldrig tvivl om sejren

Tilskuere: 75

OKS var op til kampen afbudsramt, men igen viste truppen, at bredden og kvaliteten er stor. Blandt andet startede 17 årige Jeppe Grønborg Jensen inde, mens ligeledes 17 årige Emil Stistrup Petersen fik spilletid i 2. halvleg. Begge spillere der har fået deres fodboldopdragelse i OKS` talentfulde ungdomsafdeling.

Begge hold kom friskt ud til kampen og havde habile muligheder for at bringe deres respektive hold foran. Middelfart er placeret under nedrykningsstregen, men spillede til tider som et hold, der har gode muligheder for at komme længere frem i tabellen.

Man skulle dog helt hen til halvlegens 44. minut inden dagens første scoring kom og det var brandvarme Mats Andersen, der igen tog chancen fra distancen og scorede til 1 – 0. En flot scoring.

Pause.

Middelfart slog tilbage allerede i det 50. minut og således var 1 – 1 en realitet.

Som det har været tilfældet i en del af efterårets øvrige kampe, blev OKS dominansen større som 2. halvleg skred frem. Det unge hjemmehold begyndte at vise begyndende træthedstegn og OKS var ikke sen til at udnytte den ekstra plads. Dagens spidsangriber, Jakob Mønster, var på pletten med 1 – 2 scoringen efter 64 minutter.

I det 78. minut viste den dygtige angriber igen skarphed da han scorede til 1 – 3.

Blot 2 minutter senere blev også Mats Andersen dobbelt målscorer, da han lukkede og slukkede til 4 – 1.

Der blev ikke scoret yderligere og således kunne OKS lejren tage tilbage til Odense med alle 3 point. Fortjent efter spil og chancer.

Efter kampen fik oks.dk en kort kommentar fra assistenttræner Jan Lindqvist

-” Sejren er fortjent, men jeg synes ikke vi rammer vores normale gode niveau. Jeg synes vi laver mange tekniske fejl og tog en del dårlige beslutninger i løbet af kampen ” fortæller Lindqvist inden han tilføjer