image Mads Eskesen var med i lørdagens kamp. Arkivfoto af Kurt Bebe
Henrik Kleiner
08. oktober 2017 kl. 20:38
2 - 3 nederlag i den kraftige regn.

På en forblæst og regnfuld eftermiddag var det gæsterne fra Midtfyn der efter kampen kunne lade sejrssangen runge. En sejr der kom i land via en solid arbejdsindsats.

Tilskuere: 125

OKS var mest i boldbesiddelse fra kampens start, hvor gæsterne stod lavt og solidt i kæderne. Spilrytmen for OKS var dog ikke nær så flydende som tidligere set i sæsonen og mange bolde blev smidt væk efter såkaldte sjuskefejl.

Efter 20 minutters spil fik Krarup et frispark ude i siden og på det efterfølgende indlæg steg Rasmus Thomsen op ved bagerste stolpe og headede bolden ind til 0 – 1.

OKS fortsatte med at have bolden meget, men det var gæsterne der fik den næste store chance, da endnu et OKS boldtab resulterede i en friløber til en Krarup spiller. Adam Pedersen i OKS målet reddede dog flot.

Og så var der pause i den ubønhørlige regn.

OKS var fortsat mest på bolden efter pausen. Der blev også skabt gode muligheder og forsøg, men skarpheden havde stadig ikke indfundet sig. I stedet var det Krarup der kom på 0 – 2 efter en times spil i en situation hvor OKS ventede på en frisparkskendelse på et langt fremlæg mod Lasse Pedersen. Fløjten var dog tavs og den dygtige angriber svigtede ikke og gjorde det til 2 – 0.

Blot 3 minutter senere var den gal i OKS defensiven igen og Krarups bedste mand på dagen, Nikolaj Skjerning, kunne bringe sit hold foran med 3 – 0.

Da OKS i de følgende minutter fik 2 advarsler og dermed var nede på 9 mand i små 10 minutter var det op ad bakke for de rød / hvide. På trods af undertallet var vi stadig mest på bolden, men der var selvsagt svært at komme igennem det solide gæste forsvar.

Da hjemmeholdet blev fuldtallige igen blev presset for alvor lagt på gæsterne og inden for 1 minut omkring minut 80 fik vi reduceret 2 gange ved henholdsvis Mats Andersen og Anis Cengic. 2 – 3 og der var spillet 81 minutter.

OKS fik faktisk et par gode muligheder for at udligne til 3 – 3, men scoringen kom aldrig og derfor gik kampen til ende med en Krarup sejr til følge.

Næste kamp for OKS er på søndag, hvor vi skal en tur til Marstal. Mere herom senere.