2 - 1 sejr til AS holdet

image Alexander Mose blev matchvinder. Foto af Bo Holst Sørensen
27. maj 2018 kl. 16:43
Alexander Mose blev matchvinder

Et toptændt OKS hold skabte mange gode chancer, men tilskuerne måtte vente til kampens sidste trediedel inden de fik mål at se. Indskiftede Alexander Mose var skarp og med 2 scoringer på 5 minutter var han manden der fik sejren hjem til OKS.

OKS vs. Middelfart 2 – 1 (0 – 0)

1 – 0 Alexander Mose (60.)
2 – 0 Alexander Mose (64.)
2 – 1 Mark Bjørndal Christensen (84.)

Tilskuere: 100

OKS var mest i boldbesiddelse og kombinerede til tider godt op ad banen. I andreperioder prøvede vi at spille lidt mere direkte og brugte bagrummet hos det blå udehold.

Og der blev skabt fine muligheder for scoringer, hvor specielt Frederik Klingenberg kom frem til et par endog meget store chancer.

Det unge Middelfart hold, garneret med et par rutinerede spillere, gjorde også en god figur og kæmpede hårdt. De blåblusede gæster havde dog svært ved at komme til chancer mod rækkens bedste defensiv, der kun har lukket 26 mål ind i 22 kampe.

Halvlegen løb til ende i den varme sommersol og måltavlen lyste stadig 0 – 0.

Fra begyndelsen af 2. halvleg var OKS stadig dominerende og det lå i luften at et mål var under opsejling. Alexander Mose var kommet ind ved pausen og den unge angriber virkede opsat på at få scoret. Og i det 60. minut lykkedes det for OKSerne. Christian Klingenberg tog en elegant tur op ad højre flanke inden han serverede bolden for Mose, der tæt under mål ikke svigtede det fine tilbud. 1 – 0 til OKS.

Blot små 5 minutter senere var Mose på pletten igen. Denne gang efter opspil i venstre side og indlæg. Efter lidt klumpspil endte bolden for fødderne af angriberen, der resolut vendte rundt og sparkede bolden i kassen til 2 – 0.

Middelfart opgav dog ikke ævred og kæmpede videre. OKS var stadig i megen boldbesiddelse, men gæsterne forsøgte at slå tilbage når de erobrede bolden og skabte et gode muligheder for scoring.

Kampens 84. minut kom reduceringen ved Mark B Christensen dukkede op tæt under mål og sparkede bolden i mål.

Mere skete der ikke i opgøret og dermed var sejren og de 3 point hjemme til OKS, der dermed er tilbage på 2. pladsen efter Årslevs nederlag til KRFK.