Remis vs. KRFK

image Thomas Johansen og Rune Dalsgaard i kamp. Foto af Kurt Bebe
26. marts 2017 kl. 13:59
9. turneringskamp i streg uden nederlag

OKS havde det bedste spil og kom frem til mange chancer i de første minutter af cheftræner Jann Jensens debutkamp. Der gik da heller ikke mere end 12 minutter inden Jakob Mønster bragte hjemmeholdet foran. OKS synes i kontrol, men fra det 17. minut væltede det ind med advarsler og dermed 10 minutters udvisninger til OKS i en kamp der set udefra ikke var specielt hårdt spillet. Alligevel måtte Frederik Moseby indkassere sit 2. gule kort efter 42 minutter, der dermed blev de vekslet til rødt. Og så blev det svært for hjemmeholdet.

OKS – KRFK: 1 – 1 (1 – 0)

1 – 0 Jakob Mønster (12)
1 – 1 Christoffer Margaard (92)

Tilskuere: 200

Se billeder fra kampen her !

OKS dominerede stort fra begyndelsen. Specielt i højre side var der plads og Frederik Moseby og Mads Eskesen kom igennem nærmest som det passede dem. Der gik da også kun 12 minutter inden den fortjente føring blev en realitet. Frederik Moseby var igen igennem og hans indlæg fandt Alexander Mose, der uselvisk serverede bolden for Jakob Mønster der scorede sikkert med et hårdt fladt skud. 1 – 0 til hjemmeholdet.

OKS dominerede i minutterne efter og havde gæsterne på hælene. Flere gode muligheder blev skab, men ind ville bolden ikke. I det 17. minut var der hjørnespark til OKS, der blev clearet af KRFK. På det efterfølgende hurtige opløb lavede Rune Dalsgaard et frispark og dommeren kvitterede med en advarsel.

Overtallet betød at KRFK fik mere boldbesiddelse, men OKS forsvaret holdt gæsterne fra chancer. I det 27. minut, da Dalsgaard lige var kommet på banen blev OKS præsenteret for endnu et gult kort, da dommeren takserede et frispark fra Frederik Moseby hårdt. Det betød 6 minutter i undertal, da KRFKs Thomas Dinesen fik en advarsel i det 33. minut.

Lige så såre at bemandingen hos de 2 hold var lige betød det dominans til hjemmeholdet, men desværre skulle vi blot hen til det 42. minut før end dommeren igen så en forseelse fra Frederik Moseby, der fik gult igen og dermed blev det vekslet til rødt. En hård skæbne for OKS i en topkamp der ikke var hårdt spillet eller præget af en ond stemning. Og i hvert fald ødelæggende for resten af kampen.

OKS holdt føringen til pausen, hvor man måtte udskifte en skadet Alexander Mose.

Blot 9 minutter inden i 2. halvleg måtte vi ligeledes udskifte Thomas Johansen med en skade.

Kampens 2. halvleg formede sig med KRFK som det hold, der havde bolden absolut mest, men det kneb stadig for gæsterne at komme frem til chancer og de forsøg der nåede ind til Jonas Røn i kassen klarede keeperen sikkert.

OKS levede offensivt på enkelte aflastnings angreb og efter ca. 75 minutter kom den helt store chance for 2 – 0 føringen da Christian Mikkelsens indlæg blev pareret med hånden af en forsvarer. Dermed straffespark som Anis Cengic skulle sparke. Desværre hev KRFKs keeper en klasseredning op af sækken og dermed var stillingen stadig 1 – 0.

Efter 82. minutter fik Jakob Mønster en advarsel i en situation, hvor dommeren mente han trak tiden og OKS var nu blot 9 mand. Der blev fightet flot af de resterende, men 2 minutter inde i overtiden kom så den chance gæsterne havde ventet på og udligningen blev en realitet.

For at føje spot til skade måtte OKS indkassere endnu en advarsel da Mads Eskesen fik 10 minutter efter et frispark.

Kampen gik til ende og holdene fik dermed 1 point hver med fra dysten.