Remis på Ærø

image Emil S Petersen fra U17 holdet scorede til 2 - 2.
19. juni 2017 kl. 10:29
2 - 2 vs. Marstal

OKS burde have taget alle 3 point med hjem fra Marstal, men måtte nøjes med det ene, efter en kamp der endte 2 – 2 og hvor OKS manglede skarphed til at omsætte chancerne. En skarphed Ærøboerne til fulde havde.

Tilskuere: 150

Lad det være sagt med det samme. Det var 2 forskellige spillestile, der prægede kampen. OKS spillede med bolden på fødder, kombinerede og med højt genpres, mens Marstal stod lavt på egen bane halvdel med 5 mand i forsvarslinjen. Herfra lurede holdet på hurtige omstillinger, hvor de spillede direkte ned mod Kuno Sørensen i OKS målet.

OKS dominerede fra kampens start. Spillet blev bredt godt ud og specielt Andreas Bebe og Anis Cengic spillede med stor autoritet. Chancer blev skabt, de største til Daniel Hansen, Jeppe Algaard og Alexander Mose, der alle måtte se deres forsøg blive pareret af Peter Sylvestersen i hjemmeholdets mål.

Marstal var sjældne gæster på OKS` banehalvdel, men når de kom frem af banen, var det hjemmeholdets bedste på dagen, Kasper Kildegaard, der drev bolden frem.

Stik mod spil og chancer kom Marstal foran efter 30 minutter. Omtalte Kildegaard vandt et par tacklinger på midtbanen og tog chancen fra distancen. Bolden gik i mål bag Kuno Sørensen og dermed 1 – 0 på måltavle.

Der skulle kun gå 4 minutter inden udligningen kom. Andreas Bebe tog en flot solo tur ind i gæsternes felt. Til sidst forsøgte midtbanespilleren med en afslutning der prellede af på bolden. Returbolden røg ud til Frederik Moseby der scorede sikkert bag en slagen Marstal målmand.

OKS fortsatte presset og dominansen, men alligevel kom Marstal igen foran, da der var spillet 39 minutter. Kasper Kildegaard, der var han igen, brød igennem i venstresiden og forsøgte sig på Kuno Sørensen der parrede. Desværre røg bolden ud til hurtige Steffen Juhl der sparkede bolden nemt i mål. 2 – 1.

Dagens dygtige dommer fløjtede til pause med en ufortjent føring til Marstal på måltavlen.

I 2. halvleg koncentrerede Marstal sig i endnu højere grad om defensiven i forsøget på at køre sejren i land. OKS overtaget var udtalt, om end indtrykket var en lidt rodet forestilling. Der blev igen skabt chancer, men skarpheden manglede for OKSerne.

OKS havde i pausen indskiftet blot 17-årige Emil Stistrup Petersen, der spillede i højre forsvarsside. Og U17 spilleren af egen avl skulle få en hovedrolle, da han i kampens 80. minut var med fremme ved et hjørnespark. Bolden blev i første omgang clearet, men røg ned for fødderne af Emil ”Sti” Petersen, der med det kolde venstreben sparkede bolden ind under Sylvestersen og i mål til 2 – 2. Stor jubel i OKS lejren.

Nu intensiverede OKS presset for om muligt af vinde alle 3 point. Gode muligheder og chancer blev skabt, men værterne hang i med det yderste af neglene og forhindrede OKS i den forløsende scoring.

Således endte kampen 2 – 2.

Efter kampen var der spisning i klubhuset inden turen gik hjemad mod Odense. Alt i alt en super god dag i det Sydfynske Øhav, med fremragende sommervejr, med hyggelige værter og hjemmetilskuere, men hvor eneste minus var at vi ikke tog sejren med hjem.

OKS har en enkelt kamp tilbage inden vi går på sommerferie. Det er på tirsdag, hvor vi skal til Tåsinge og spille Pokalkamp. Mere herom senere.