OKS vinder 5 - 0 over Assens

image Rune Dalsgaard (th) har scoret til 2 - 0. Mads Eskesen er på vej med lykønskninger. Foto af Kurt Bebe
17. september 2017 kl. 15:02
Se flotte billeder fra kampen

Spillet var ikke prangende og specielt i 1. halvleg var værterne godt med i kampen. Det endte dog alligevel med en sikker sejr, da de på dagen lime farvede OKS spillere, steppede op i kampens sidste halvdel.

Tilskuere: 125

OKS spillede bestemt ikke prangende i kampens indledning. Spillet var langsommere end vanligt og fejlafleveringerne mange. Assens kæmpede godt og var medvirkende til at OKSerne ikke kom i gang med det gode spil, der ellers har kendetegnet holdet hidtil i sæsonen.

Assens skabte i den første halve time et par gode muligheder, men heldigvis var Adam Pedersen i OKS målet vågen og reddede i denne periode kastanjerne ud af ilden for os.

Omkring den halve time begyndte vi at komme bedre med i spillet. Tempoet var stadig ikke højt, men kombinationer flød bedre og et mindre pres blev indledt mod værternes målende.

Kampens første scoring kom efter 37 minutter. Forsvarsstyrmand Rune Dalsgaard, tog sagen i egen hånd og påbegyndte et raid, startende fra midterlinjen. Dalsgaard rundede 4 mand og selv om der blev flået i og sparket på den dygtige forsvarsspiller, kom han alene igennem med målmanden som han passerede med et skud i det lange hjørne. En meget flot solopræstation og 0 – 1 på måltavlen.

I halvlegens sidste minut fik OKS` Thomas Johansen en advarsel for et frispark og dermed skulle OKS spille 10 minutter i undertal.

Pause.

På trods af en mand i undertal, kom OKS meget bedre ud til 2. halvleg end tilfældet var i kampens første halvdel. Kombinationer flød bedre og Assens havde svært ved at bryde igennem vores defensiv.

Omkring den spillede time var OKS dominansen udtalt og værterne begyndte at se lidt trætte ud. Ingen tvivl om at den første time havde tæret hårdt på kræfterne for det unge hjemmehold, der blandt andet måtte udskifte, deres på dagens bedste mand, Anders Lohmannn, der gjorde et godt indtryk som farlig angriber.

I det 67. minut kom det næste mål til OKS og igen var det Rune Dalsgaard der var på pletten. Anis Cengic` hårde og velplacerede hjørnespark blev mødt af Dalsgaard ved forreste stolpe og bolden blev headet i mål med stor appel. 0 – 2.

Nu gik det stærkt med scoringerne og der skulle kun gå 4 minutter inden Jacob Rasmussen flot sparkede bolden op i det lange hjørne efter uselvisk oplæg af indskiftede Jakob Mønster, der igen gjorde et fremragende indhop. 0 - 3

Det blev 0 – 4 efter 79 minutter, da Andreas Bebe stjal bolden fra keeperen og med største selvfølgelighed sparkede bolden i kassen.

Kampens sidste mål stod Jakob Mønster for, da han sikkert sparkede bolden ind bag en sagesløs Assens målmand efter et godt gennemspillet angreb. 5 – 0.

Således endte det med en sikker sejr til OKS.

Kun 2 spillere blev tildelt stemmer i kampen om Man of the Match. Adam Pedersen blev valgt i kamp med Rune Dalsgaard.

Næste kamp for OKS er på søndag, hvor vi møder Højfyn. Mere herom senere.