45 fine minutter var ikke nok

image 16 årige Jeppe Grønborg gjorde et godt indtryk på den centrale midtbane. Til højre ses Mats Andersen og i baggrunden OKS bænken. Foto af Kurt Bebe.
25. juli 2017 kl. 15:55
1 - 3 nederlag vs. B1913

En fremragende 1. halvleg og en føring på 1 - 0 var ikke nok til sejr over DS holdet fra B1913.

Slutteligt endte kampen med 3 - 1 til det blå hjemmehold, men så længe kræfterne rakte for Kristoffer Johannsens OKS hold var kampen åben og tilmed med et lille OKS overtag, hvor de rød / hvide skabte rigeligt med chancer til at vi burde have scoret et par gange mere i 1. halvleg.

Målscorer for OKS var Daniel Hansen, der suverænt scorede på hovedstød efter hjørnespark.

Til mandagens testkamp måtte OKS undvære 9-10 spillere fra truppen der stadig er på ferie eller er skadede. Heldigvis lysner det på den front i de kommende dage og uger.

Næste testkamp er på lørdag hjemme på OKSon Park, hvor Vejle Boldklubs Jyllandserie hold kommer på besøg.

Du kan se Kurt Bebes flotte billeder fra B1913 kampen her....