U16 Drenge Liga 1

OKson park, lørdag den 11. marts kl. 13.00

OKS vs. Bredballe IF : 1-2

Første kamp i Liga 1 for OKS U16 Drenge skulle afvikles denne lidt blæsende lørdag på OKSon park. Det var med en vis spænding og glæde at vi nu omsider skulle i gang.

Og i gang det kom vi, og også med en rigtig god start for OKS. De første minutter gik lige med at ”se hinanden an” og spille lidt afventende. Men herefter fik OKS overtaget og fik spillet bolden rigtig godt rundt.

OKS fik presset Bredballe tilbage på deres halvdel, og fik hurtigt tilspillet sig et par gode chancer – dog uden at få den sparket ind, selvom man havde en fornemmelse af, at det kun var et spørgsmål om tid.

Og tiden skulle vise 10 minutter da den første scoring faldt. Et veludført hjørnespark fra OKS’ Peter Kragh sendes ind i feltet, og her stiger David Assing til vejrs og bringer OKS foran 1-0.

Bagud 1-0 er det Bredballe, der skal frem på banen. Om det var nervøsitet eller noget andet skal være usagt, men OKS får ikke rigtig tingene til at hænge sammen og Bredballe får mere og mere ovetaget på de centrale dele af banen.

Efter 30 minutters spil får Bredballe tilkæmpet sig et hjørnespark, bolden sendes ind over til en helt fri modstander, der ubesværet kan heade den i målet til udligning 1-1.

OKS havde svært ved at finde fodfæste og formåede ikke at modstå det pres Bredballe udgjorde – et par dumme boldtab fremtvang et par ærgerlige frispark – og ét af dem var lidt uden for OKS’ målfelt.
Et frispark, der uheldigvis ramte en OKS spiller i muren så bolden blev rettet af og snød OKS målmand Frederik Wikkelsø.

Et rigtig ærgerligt mål kort før pausen, men desværre en realitet – OKS bagud 1-2.

Fra 2. halvlegs start forsøgte OKS igen at være toneangivende, men det var som om holdet ikke rigtig kunne få tingene til at hænge sammen. Pasningerne sad ikke som de skulle, presset på Bredballes bane fungerede ikke efter planen - og efterhånden som tiden gik, begyndte frustrationerne at kunne ses.

Det blev lidt en kamp, hvor det meste af spillet forgik centralt på banen. Bredballe skulle ikke rigtig risikere noget, da de jo førte 2-1. Og OKS kunne ikke få spillet til at glide som de plejer, og kom derfor ikke rigtig frem til de helt store chancer.

En lidt kedelig og målløs halvleg endte i lidt gule ”frustrationskort” til et skuffet OKS mandskab, der aldrig fik spillet til at fungere.

Bredballle IF holdt stand og kunne gå fra banen med en 2-1 sejr.

Tak for kampen til Bredballe IF, og tak for opbakning til de fremmødte.

Næste kamp er mod SfB-Oure, fredag den 17. marts.
Her venter en svær opgave når OKS besøger SfB-Oure FA. Men hvis OKS kan få styr på spillet, så kan SfB-Oure godt forvente massiv modstand.