12. august 2017 kl. 08:33
Udekamp mod Søllinge

Udekamp mod Søllinge Sport og Fritid.

Vi var rigtig kommet på landet, da vi fredag aften skulle spille mod Søllinge sport og fritid, det er en lille landsby hvor alt foregår i det samme fælleshus, så hvis vi ikke ville spille fodbold kunne vi sikkert finde en anden fritidsinteresse.

Dommeren havde store problemer med at se forskel på orange ensfarvede og røde/hvide striber, da der blev fløjet til start, kampen blev stoppet, på med blå overtrækstrøjer og starte kampen igen.

Det resulterede i, at vi kom skidt fra start, den sidste snært af sommerferie var ikke kommet helt ud af kroppen, 10 min. inde i kampen kom søllinge foran (1-0). Så gik den store jagt ind i 13 min. Josefine udlignende til (1-1), det ville Søllinge ikke acceptere, de pressede på og vi blev overspillede, 19 min. inde i kampen (2-1). Igen tog Josefine teten til at sætte Søllinge på plads (2-2), så var det som om Søllinge ikke havde mere at byde på i første halvleg, og OKS overtog spillet, der blevet leveret to kasser mere inden pause et af Josefine, og Julie kom også på måltavlen.

Velfortjent kort pause, og vi var klar til anden halvleg, men det var Søllinge også, så i 48 min. fik de bolden forbi Amalie (3-4). Derefter var der meget bølgegang i kampen, i 50 min. Julie får bolden i kassen (3-5), men vi var næste ikke kommet på plads før Søllinge igen havde udlignet (4-5). Så kom der et andet gear i kampen, og OKS fik styr på kampen, der blev på 6 min. leveret 3 mål, et af Maya og to af Mette A. det ene på frispark.

Men Søllinge ville lige have det sidste ord med på vejen, så de fik et afsluttede mål få min. før slut fløjtet (5-8).

Det var en super sæson start, selv om det var en lidt roddet affære.

Dame Nyt 18. april kl. 18:22
Bliver det tre på stribe for kvinderne i Albaniserien?