image
Henrik Kleiner
17. juni 2019 kl. 08:31
4 - 1 sejr over Marstal/Rise gav kæmpe fest på OKSon Park

Da Allesø lørdag eftermiddag tabte til SFB blev søndagens kamp mod Marstal/Rise lige pludselig til en vaskeægte finale, hvor OKS med en sejr ville rykke op i Danmarksserien og de rød / hvidstribede svigtede ikke de mere end 300 tilskuere, der havde fundet vej til OKSon Park.

Tilskuere: 325

Det stod hurtigt klart, at OKS blev dominerende på bolden og at Marstal/Rise overlod initiativet til hjemmeholdet. De på dagen grønblusede gæster fightede godt og stod solidt i kæderne, men efterhånden som kampen skred begyndte der at opstå sprækker i defensiven og chancer opstod.

I det 32. minut kom så forløsningen. Efter et indlæg fra venstre kom Philip Harbo højest til vejrs og pandede bolden i mål. Stor jubel på og udenfor banen.

Der var nu mange chancer til OKS og i det 40. minut blev Anis Cengic fældet i venstre side af feltet og der blev dømt straffespark. Cengic tog selv ansvaret og scorede sikkert til 2 – 0.

Og blot endnu 3 minutter senere var det så topscorer Anders Kolind der cementerede føringen efter blændende sammenspil med Jannik Pedersen. 3 – 0.

Pause.

2. halvleg blev en lidt tam affære. OKS var mest interesseret i at få tiden til at gå hurtigt og da Marstal stadig stod lavt på banen gik intensiteten af kampen.

I det 80. minut fik Marstal/Rise reduceret ved Tobias Holm på et flot mål. 3 – 1.

Der gik dog ikke panik i OKSerne, der lukkede og slukkede med Søren Ilsøes scoring til 4 – 1 i det 89. minut.

Efter nogle minutters overtid fløjtede kampens udmærkede dommer af til stor jubel for alle med et rød & hvidt fodbold hjerte.

Det blev en fantastisk eftermiddag og aften på Østerbæksvej, hvor spillere festede sammen med tilskuere og ledere. Der var fri bar og ikke mindre end 30 flasker champagne. Der var lufttur til trænerne, der var sejrssang og bægerklang. Det var skide sjovt!

Herunder kan du se video med mål, højdepunkter og de efterfølgende festligheder.