Menu

Pigefodboldens Dag 2020

image

Årets fynske børne- og ungdomsklub 2019 afholder Pigefodboldens Dag.

Er du pige og mellem 3 og 15 år, og kunne du tænke dig at opleve hvad pigefodbolden kan med en masse andre fodboldglade piger fra dit lokalområde? SÅ vil OKS’ pigeafdeling nemlig rigtig gerne invitere dig til nogle hyggelige timer på vores skønne fodboldanlæg hvor vi fejrer Pigefodboldens Dag, lørdag den 5. september 2020 fra klokken 10-12.30.

Her vil du få mulighed for at hygge dig og have det sjovt med en masse andre piger, der enten allerede går til fodbold i OKS, eller ligesom dig har lyst til at prøve at lege og spille med en bold.

Fodbold i OKS er meget andet end at sparke til en bold. Det er også sjove lege og socialt samvær, og på Pigefodboldens Dag tør vi også godt love, at du får nogle rigtig gode timer i fodboldens tegn.

Der vil blive serveret sund og lækker mad til alle piger, og for forældre er der mulighed for at få en kop kaffe og en snak med klubbens trænere og ledere.

Arrangementet er gratis.

Tilmeld dig via billetlinket her:
https://docs.google.com/forms/d/1FCMg3lEUIkaAqIOjxl89bSfTXpJB4dkvY_gMCAiwV5I/viewform?edit_requested=true&pli=1&fbclid=IwAR1POc3T18nLQre-dobZiLqvS5hjFLRNNIKMtsf0bK9Ra5JOvXeM9737alw

... senest den 29. august - MEN skynd dig, der er et begrænset antal pladser. (Tilmelding kun nødvendig pr. barn)


Vi håber at se en masse glade piger, der er nysgerrige på verdens bedste leg med bold.

Ved spørgsmål kontakt gerne vores Ungdomsudvikler Philip Frikke-Schmidt på mobil 29876593

Mvh.
OKS