image
Allan Lal
25. september 2016 kl. 08:14
U15 vest 2

U15-1 var en tur i det jyske,for at spille top kamp mod Sønderborg,holdet kunne med en sejr give sig selv en match bold for oprykning til vest 1,men Sønderborg ville os det anderledes.Holdet fra det jyske var top motiveret,og skulle vise de bolsje stribede fra Østerbæksvej. at nederlaget på 7-3 i det første møde på OKSon Park, var et helt forkert billede af, hvad holdet normalt kan præstere.0-0 stod der på måltavlen efter 70 min. og efter spil og chancer var det vel meget retfærdigt.

Søndag den 2. Okt. kl. 13:30 kommer Dalum IF på besøg.

Den forgangene weekend var hold 1 på Trefor Park for at forsvare titlen som mester af Øenshold cup.16 drenge og trænerne samt en masse forældre, søskende og bedsteforældre var klar til finalen som stod mod Fjordager.

Kampens 1. halvleg var fyldt med nerver,og på et meget fint græs tæppe kunne drengene ikke finde deres koncept frem,holdet kom også bag ud på et fremragene mål af FIF anfører,uden en chance for Lasse i målet.Drengene fik udlignet sidst i 1. leg.

Efter nogle justeringer i pausen stod der stort set oks på hele 2. leg,og holdet fik scoret 2 gange og vandt hermed trofæet sikkert for anden gang.

Efter sejrssangen og et velfortjent bad,stod der OB-Midtjylland pølsemix, cola og popcorn på programmet.