Menu

Sommerferie

image God Sommer til OKS
Allan Lal
28. juni 2016 kl. 21:46
Bronze til H.C Andersen Cup

Forårs sæsonen for årgangens vest 1 hold er gået på held.I op starten viste truppen fine takter til træning ,hvor man arbejdede sten hårdt og i træningskampene viste holdet også rigtigt fint spil,med nogle gode resultater.Så holdet var klar til Vest 1 og med troen på overlevelse.

Men,men,men efter 4 kampe uden et point og en meget dårlig indstilling til kampene troede vi det skulle blive et lang.......t forår,men i kamp 5 skete der et eller andet magisk med holdet,man begyndte at arbejde sten hårdt i kampene,man fik troen på egne evner,og turde spille med og pointene begyndte at tikke ind i tabellen, med lidt held og istedet for stolpe ud i de tætte kampe,var overlevelsen måske sket fyldest.

Holdet deltog i weekenden i H.C. Andersen cup i Næsby,holdet skulle krydse klinger med Hvidovre,B.1903 og Hobro,holdet præsterede på et højt niveau og spillede noget af det bedste de har præsteret længe,og holdet vandt da også puljen.I semi finalen skulle holdet møde AB og tabte.Om 3-4 pladsen vandt holdet 4-2 over Hobro helt fortjent og dejligt at se holdet kunne rejse sig igen efter en meget skuffende indsats i semi finalen.Bronzemedaljerne kunne hænges om halsen,og den fantastiske sejrsang kunne igen synges. Efter en tur på Bull var der meldt sommerferie til holdet,så de kan få ladet batterierne op til opstart i uge 28 hvor vi skal være klar til vest 2,og til slut i efteråret forhåbentligt kulminere med et gensyn til vest 1.

Holdet deltager i Gothia cup uge 29.

Tak til forældre og ikke mindst bedste forældrene, for den fantastiske opbakning der altid er, om det er til kamp, eller alle de sociale tiltag vi deltager i,uden den opbakning kunne alt det vi gør med holdet, ikke kunne lade sig gøre.

Også en tak til vores sponsorer.

PS. Den legendariske Musen har valgt at søge nye udfordringer,Pigeholdet Team Odense Q er blevet valg og den bolche stribede trøje bliver lagt på hylden,efter mange års fodbold oplevelser med drengene.Der er 3 ting som står stærkest i historikken 2. pladsen til Brøndby cup, at du har formået at spille med, i drenge rækkerne på aller højeste niveau og selvfølgelig de 5 guld trofæer til FS, helt unikt Rebekka. Årgangen siger tak,og ønsker dig det bedste i den barske fodboldverden.

 

 

Rigtig god sommer og på gensyn !