Menu

OPLEVELSE FOR LIVET

image Bronze vinder ved Gothia
Allan Lal
24. juli 2016 kl. 14:20
U14 Gothia cup

Kommende U15 har været en tur i Sverige,helt præcist til et stort internationalt stævne i Gøteborg (Gothia Cup).Holdet mødtes på OKS for at blive kørt i privat biler til Gøteborg,10 biler fulgtes af med forventnings fulde unge mennesker og ikke mindst forældre.

Holdet blev indkvarteret på en skole i Mølendal 7 km. uden for Gøteborg.

Mandag morgen efter morgenmaden gik turen til anlægget i Kungsbacka,10 fodboldbaner var kridtet op,pavilloner til den helt store guldmedalje var stillet op,tribuner, musik og handelsbod mødte os ved første øjekast, så var Gothia cup for alvor igang for Musen og drengene.

3 kampe blev spillet,i indledende pulje,2 mod svenske hold og 1 mod et Østrigsk hold.Det blev til en 3. plads i puljen og holdet var klar til B-slutspillet som var farvel og tak kampe.

Første kamp i Play off B 1/64 vandt vi overbevisende 6-0 over et hold fra Sverige (Sunderby SK)

Torsdag skulle vi i play off 1/32 møde Orust Fotboll et velorganiseret svensk hold, som var et ok fodbold hold og gav os en del at se til pga fysikken,men holdet kæmpede bragt og vi hev en 1-0 sejr hjem.

Ulricehamns IFK fra sverige mødte vi i 1/16 dels finalen og vinder overbevisende 6-0 med meget meget fint spil,og vi var klar til Play off B 1/8 dels finalen.

Fredag morgen skulle Kungsbacka skiftes ud med et nyt spillested Kviberg, og tak for det,for hvis kæben var ved at gå alle da vi så området i Kungsbacka,var det ingenting i forhold til kviberg. 25 græs baner 2 kunstbaner hvor den ene havde tribuner,der var intersport center i 2 etager, ski sports baner i kælderen, hvor man kunne løbe lang rend, en overdækket 11 mand kunst stofbane med hotel, beachvolley baner ude og inde,samt restauranter, det var helt og aldeles imponerende.

Kampen om at komme i 1/4 finalen,blev en aldeles nervepirrende kamp,hvor vi spillede mod et tysk hold SC Victoria,tyskerne spillede ok fodbold og pressede os på hele banen,men igen viste vi god bold og vandt 2-1.

Årsta FF ventede os i 1/4 play off B. Årsta var et svensk meget fysisk betonet hold,spillemessigt var vi dem overlegen med havde rigtig svært ved at acceptere deres hårde og til tider spillede de også over strengen,men efter en rigtig herrefight hvor vi slår dem gule og blå med 2-0, er vi klar til semifinale.

Lerums IS blev desværre endestationen for Gothiacup,alle var skuffet da vi tabte 2-1 mod et hold som havde parkeret bussen i 95 % af kampen og hvor vi var klart overlegen og det bedste hold. Detsværre kunne vi ikke omsætte vores chancer til mål og måtte gå duknakket fra kampen.

Men,men,men efter man havde sovet på skuffelsen,har holdet trænere ledere og ikke mindst dem som har brugt deres ferie i Gøteborg for at bakke op ,haft en fantastisk tur.

Man har været til indmarch på Ullevi, fantastisk show ,6 timers fodbold er det blevet til,nye bekendtskaber, spillerne imellem og til sidst og bestemt ikke mindst er holdet komme endnu tættere på hinanden.

Som spillerne selv siger,en oplevelse for livet.

Tak for hjælpen til alle,ses på banerne.