Menu

GODT NYTÅR (1)

image F.S holdet
Allan Lal
31. december 2016 kl. 12:05
F.S 7 Finaler i træk

Tak for en god sæson til alle.

Truppen har hen over sæsonen,været udfordret på allerhøjeste niveau, ved at man spillede med de bedste hold i forårs sæsonens vest 1. Det blev da også en kæmpe udfordring,men holdet fandt ind i det hurtige og fysiske spil sidst i turneringen og fik samlet 8 point.Det var ikke nok til at blive og måtte ned i vest 2. Men spillerne er blevet en masse erfaring rigere.

I Vest 2 var Svendborg, Fredericia og OKS i spil til at tage 1.pladsen som ville give adgang til vest 1.Efter sidste kamp i turneringen var der ingen tvivl, oks havde været klart det bedste hold med 1 uafgjort til Sønderborg og resten vundet sikkert. Vest 1 er tilbage i ungdoms rækkerne på Østerbæksvej,en stor bedrift i sig selv,og vi ser frem til nogle spændende kampe på OKSon Park hvor de hviiiie fra Århus kommer på besøg,og så lokalopgøret mod striwerne fra Ådalen.

Truppen har også deltaget i Øenshold cup,der kunne champange propperne springe for 2.år i træk da man vandt finalen mod FIF på Trefork park.

Den helt store oplevelse for truppen var turen til Gothia cup i sommerferien,en helt fantastisk tur med masser af bold,hygge og sammenværd,og igen en kæmpe opbakning fra forældrene helt unikt.

F.S stævnet deltog man selvfølgelig også i.2 skolehold var tæt præsenteret med oks drenge fra 1 og 2 holdet samt med vores klubhold. Munkebjerg skolen var tæt på at gå videre men måtte se sig slået af OB,da de havde en bedre målscore. Giersing skolen kom til eliminerings runden men måtte se nederlaget i øjnene  efter 5min. overtid, af eliteklassen fra Hjalleseskolen

Klubholdet kom videre fra puljen som 2er,holdet slog Assens knebent 2-3 og var klar til slutrunde spillet.Drengene spillede helt fantastisk og vandt da også helt suverænt slutrundespillet med maksimum point.I semi slog de TPI med mindste margen 3-2 og holdet var klar til deres 7 finale ud af 7, må siges at være en kæmpe præstation af 1.klasse.I finalen skulle man op imod OB,det blev en lige så svær opgave som ventet,1 halvleg spillede vi rigtig klogt og fulgte godt med,men 2 leg så OBerne sig ikke tilbage og vandt helt fortjent finalen.Nu venter der sig lidt ferie for drengene og vender tilbage den 10.jan 2017 med opladt batterier.

Alt i alt et 2016 som vi alle kan være bekendt i årgangen.

Tak til sponsorerne,forældrene og ikke mindst bedsteforældrene,for den opbakning der altid er når truppen er i vigør.

 

Rigtig godt Nytår til alle omkring årgang 2002, ses i 2017.